Nils B
    36.8 km fra Topcamp Onsakervika - Tyrifjorden
    36.0 km fra Topcamp Onsakervika - Tyrifjorden
    Se flere hoteller i Røyse
    Anmeldt 21. mai 2023 via mobile enheter

Vi hadde forventninger til denne plassen basert på bilder og beskrivelse på nettsiden. Plassen er preget av ombygging, og områdekartet stemmer ikke med virkeligheten. Det luktet tidvis kloakk på toalettene, og renholdet var så som så. Dårlig kapasitet på servicehus, selv i mai (tipper det er kaos i sommerferien). Veldig trist minigolf. Dette er også den første campingplassen vi har opplevd å måtte betale for å vaske opp.

Fin strand og fine, flate tomter markert med beplantning.

Dato for oppholdet: mai 2023
    Takk, Bente E
    Anmeldt 24. juli 2022 via mobile enheter

Positivt: fin badestrand man kan bruke når været er godt.

Negativt:
    Vi leide funkishytte - her var det mye som ikke var bra når vi kom til hytta.
    - Kjøkkenet var ikke vasket. Det var matrester og smuler over hele kjøkkenet. Inni ovnen lå det baconrester, og tykke fettlag langs sidene. Viften dryppet det fett av og inni søppelskapet lå det muggen mat.
    - Det manglet både bestikk og tallerkener nok til 3 stk (og her er det i grunn 4 senger, og det bør derfor være utstyr nok til alle 4).
    - Persiennene er for korte i alle rom. Dette gjør at det blir et 40cm langt gap neders på vinduene som resulterer i både innsyn og lys på både privatrom(soverom) og fellesarealer.
    - Senger var plassert slik at døren til soverommet ikke kunne lukkes. Etter vi selv måtte flytte og bære på møblene var det fortsatt så vidt døren kunne lukkes pga. for trange karmer. Det er en kamp å dra døren til.
    - Vinduet på det ene soverommet er defekt, og derfor absolutt ingen lufting på dette rommet. Det blir varmt i 26 varmegrader.

Ellers manglet det også knagger å henge opp yttertøy på. Dette blir bare bagateller i forhold til det andre.

Personalet på campingplassen er svært unge. Dette i seg selv behøver ikke være negativt, men når man spør om noe utenfor «rutinene» et det ingen som kan svare. Man må selv be de ringe daglig leder for å få svar - og når det er svært mye som avviker fra «rutinene» så blir det vanskelig å få noen form for service.

Campingsplassen er heller ikke lik slik den vises på bilder. Her er det så og si ingenting grønt gress. Ugress har tatt over det lille som har blitt plantet for estetikk. Det er ingen form for lyskilde ute på kveldene, og skiltingen på campingplassen er dårlig. Det ser rett og slett litt ustelt ut.

Selv om dette utgår for vår del (vi har hytte med eget toalett) så er sanitærområdene mildt sagt uhygieniske. Enten er det tomt for dopapir, eller så ligger det dopapiret som er strødd utover gulvene. Det er skittent, flekkete og tydelig ikke vasket. Håndsåpe manglet det ofte også.

Jeg vil virkelig ikke være vrang. Men når man har betalt flere foldige tusenlapper for et campingopphold for å få «det lille ekstra» på en funkishytte - så forventer man i det minste at det skal være funksjonabelt og rent når man kommer inn.

Hadde det ikke vært for at tusenlappene er betalt allerede, hadde vi nok snudd i døra. Desverre.

Dato for oppholdet: juli 2022
    Takk, Stine V
    Anmeldt 2. juni 2022

Dårlig mottagelse på visning av en meget uinteressert daglig leder. Virket lite interessert i å få nye fast boende i Mai, men ser nå sammenhengen med ny info.
    Etter beskjed i Juni til sesong gjester, viser det seg at de "kaster" dem over på "nye" plasser, som trolig er en oppfølging av å kaste fast gjester ut på Ål. TopCamp er kun ute etter å maksimere på inntjening i de korte sommerukene, så ikke forvent hverken en god eller inkluderende camping liv på TopCamp plasser lengre, for de virker å kun ville tjene penger i Juli mnd. Hånd i hånd med en kyinsk bedrifts strategi følger dårlig service og møkkete toaletter. Her er det bedre å kjøre forbi og finne en lokal camping med lokale eier som bryr seg om gjestene.

Romtips: Benytt andre campinger.
    Dato for oppholdet: mai 2022
    Takk, A2042CQerika
    Lars Hagen Topcamp, Eier på Topcamp Onsakervika - Tyrifjorden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juni 2022

Hei igjen Erik
    Også her er det ryddigere om du gjør oppmerksom på at du faktisk er en av de sesonggjestene som du hevder at ble "kastet ut" i Hallingdal og at du har truet med å spre dårlige omtaler av Topcamp i alle kanaler. En mer presis beskrivelse at du og de andre sesonggjestene fikk beskjed om at sesong-tilbudet i Ål skal legges ned etter oktober i år, at alle som flyttet før 1. juni (inkludert deg) fikk tilbake betaling for sommersesongen og at alle andre ble tilbudt gratis vinterlagring inntil neste vår.
    Vi synes også det hadde vært ryddig av deg å fortelle at du faktisk ikke har bodd på Onsakervika (Det finnes i hvert fall ingen spor etter deg i bestillingssystemet der).
    Vi i Topcamp er veldig opptatt av at våre gjester skal ha glade opplevelser, men ja, vi er en profesjonell bedrift, med eiere som har satset penger på virksomheten. Det betyr at vi må gjøre vanlige bedriftsøkonomiske vurderinger og sørge for at inntekter er høyere enn utgifter. Det kan kanskje lett forveksles med "kynisk forretningsstrategi" hvis humøret forøvrig er dårlig. I.o.m at du har gitt sterke uttrykk for at du misliker Topcamp, er det vanskelig å tro at du stilte med et helt åpent, nøytralt sinn da du besøkte Onsakervika. Vi forstår at du er lei deg for at sesongplassen din (som innebar betydelig høyere utgifter enn inntekter for Topcamp Hallingdal), men fra vår side av situasjonen, synes vi ikke at det er fair å la det gå utover hardt arbeidende personale på Onsakervika. Vi ønsker deg en god sommer uansett hvor du havner! Med vennlig hilsen Topcamp v/ Lars

Anmeldt 22. august 2021

Positivt: Kjempefin strand, flate og fine opstillingsplasser (trenger ikke dra frem vater her), dusj inkludert

negativt: ingen vakter som sørger for ro etter 23:00. natt til i dag 22/08) bestemte noen hensynsløse fastliggere på plass D16 seg for å ha litt rølpefyll, med musikk, roping osv til langt på natt. De holdt vel halve plassen våkne antagelig.

De som jobber her er unge,har liten erfaring, og vet omtrent ikke hva de skal gjøre, så det tar litt tid (det er forsåvidt greit, men de burde kanskje få bedre opplæring?)

Dato for oppholdet: august 2021
    1  Takk, 821larsl
    Anmeldt 1. juli 2021 via mobile enheter

For et fantastisk sted. Nydelig strand og lekeplass, herlig cafe med det meste en trenger. Rent og pent og veldig hyggelig personal. Anbefales på det sterkeste enten om en er et parr eller med barn og familie. Her er det noe som passer for alle.

Dato for oppholdet: juni 2021
    Takk, Tine K