“Kjør heller til Fagernes”
Anmeldelse av Grepa Gøtt Cafe

Grepa Gøtt Cafe
Vurdert som nr. 3 av 4 Restauranter i Leira
Anmeldt 26. mars 2024 via mobile enheter

Gammelt brød, dårlig service😮. Fin plassering og ingen konkurranse desverre😳😳Kjør heller til neste som er Fagernes👍

Dato for besøk: mars 2024
Takk, AstridR996

Anmeldt 17. februar 2024

Jeg og mine aldrende foreldre var på reåpning av den nye flotte Kid-butikken, ved siden av kafeen. Det var servering av kake og kaffe, og ønsket av naturlige årsaker å sitte ned mens vi koste oss med hva vi hadde fått servert. Da kommer det jeg oppfattet som eieren, og kastet oss bort på en unødvendig utrivelig måte. Vi måtte pent prøve å få i oss resten, stående. Lettere sagt enn gjort med dårlige bein og helse.

Man skulle tro at de to nabobedriftene burde dra nytte av hverandre, feire hverandre og samarbeide. Vi som kom for åpning av ny Kid-butikk er potensielle kunder på Grepa gøtt, men ble møtt som ulovlige inntrengere.

Neste gang vi skal handle på Ki, reiser vi 5 km til Fagernes for å ta kaffen. Der blir vi tatt ordentlig i mot, og foreldrene mine kan slappe av uten å risikere å bli kastet vekk.

Dato for besøk: februar 2024
1  Takk, GoPlaces01366380761
Anmeldt 19. juli 2023 via mobile enheter

Møkkete stoler og border. Baguette uten smør til upris. Tørr vaffel som ble påklaget, svaret var at de har så mye å gjøre at de kan ikke steke vaflene selv, de kjøpes dermed inn ferdig stekt- og helt riktig, vaflene smaker dermed gammelt.
Når vi klaget kunne vi få en ny helt lik vaffel, og det var jo uaktuelt.. Pengene fikk man ikke tilbake. Med utelukkende dårlige anmeldelser her over flere år ser man jo heller ikke et ønske om å forbedre seg. Ikke verdt pengene, bare trist fra start til slutt.

Dato for besøk: juli 2023
1  Takk, Eline L
Anmeldt 20. juli 2021 via mobile enheter

Dette var bortkastede 450 kr. Kaffen var lunken, kakene smakløse og sandwichene var så tørre at vi spurte om å få de myket opp i microen. Dette fikk vi ikke pga koronarestriksjoner, og damen forsto ikke hvorfor heller da brødet skulle være helt ferskbakt. Det var det aldeles ikke, vi endte opp med å spise av skinkeskiven og lot resten ligge. En skikkelig nedtur!!!!!

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, susantI1085QD
Anmeldt 5. november 2018

Liker man ustekt burger med rå baconterninger så finner man det på Cafèen i 2. etg. Dette var på grensen til matforgiftning, urolig mage i to døgn etterpå. Vi var 3 stykker som bestilte Valdres-burger og det var på nippet at vi sendte dem tilbake da de ble satt på bordet, det skulle vi ha gjort! FRARÅDER ALLE PÅ DET STERKESTE FRA Å SPISE HER! Man må betale resaturantpris og hente alt av tilbehør selv. Ingen plass å gjøre av gatekjøkkenketchupposene eller salt og pepperposene så de måtte vi bare slenge oppå bordet. I tillegg kan man naturligvis få Cola fra dispenser uten isbiter tilgjengelig... Her er ingen stolthet å spore hverken på kjøkken eller hos serveringspersonalet... En sjokkerende opplevelse med tanke på at resten av senteret er ryddig og pent. SKJERP DERE!

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, PionerCaptain

Har du vært i Grepa Gøtt Cafe? Del dine erfaringer!