Melding fra Tripadvisor:Midlertidig stengt

Anmeldt 10. oktober 2016
Norw50
Sandnes, Norge

Anmeldt 7. juli 2023 via mobile enheter

Deltok på juving sammen med min datter på 13. Fantastisk opplevelse! Veldig flinke guider og nydelige omgivelser. Fokus på sikkerhet og opplevelse. Anbefales!!

Dato for opplevelse: juli 2023
Takk, 140lenas
Anmeldt 19. juli 2019

Sirdal Resort er et glimrende eksempel på skisenter som også underholder om sommeren. Man blir tatt i mot av et meget serviceinnstilt personale, dyktige instruktører i klatreparken og flotte lyse rom med god plass. Man kan også oppleve fartsfylte Mountaincarts ned skibakken i flotte og trygge rammer. Fra høytflyvende opplevelser, meget hyggelig personale til mat og biff i verdensklasse vil jeg sterkt anbefale en tur til Sirdal Skiresort både sommer som vinter.

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, Norwegaintravler27
Anmeldt 2. mars 2019 via mobile enheter

Alpinsenteret som populært bare kalles Tjørhomfjellet har deilige bakker og distriktets eneste stolheis. Preparering av bakken er ikke på nivå med Fidjeland, men totalopplevelsen er uansett god. Det samme er utsikten på en klar dag.

Dato for opplevelse: mars 2019
Takk, Jarle T
Anmeldt 10. oktober 2016 via mobile enheter

Tjørhomfjellet er fint turområde også om vår, sommer og høst. Vi tok skiheisen opp en nydelig høstdag i oktober og fikk oppleve høstfargene på sitt fineste. På toppen av skiheisen er det merkede turløyper og det kan være greit som turforslag. Ved å ta skiheisen opp får man mer tid oppe i høyden, men en kjekk utfordring kan selvfølgelig være å gå alpinbakken opp!

Dato for opplevelse: oktober 2016
Takk, Norw50
Anmeldt 25. juli 2016 via mobile enheter

Flott natur i rolige omgivelser med mange flotte fiskevann. Anbefales for den sporty familie. Kjekt både vinter og sommer for voksne og barn i alle aldre. 👍

God tur til fjells 😎

Dato for opplevelse: juli 2016