Hei, jeg vil gjerne legge igjen en anmeldelse om situasjonen som skjedde med meg i underholdningskomplekset ditt.
Den 1. april 2024 med venner kom vi for å gå på ski.
Det var en reserve av snowboardutstyr i mitt navn.
Jeg fikk feil størrelse støvler, selv om jeg bestilte online på forhånd, var støvlene av veldig dårlig kvalitet, gamle og slitte, ingen fiksering av foten i det hele tatt.
Jeg fikk også et veldig dårlig snowboard, kantene var ikke slipt, bindingene var løse, dessuten var de ødelagte. Som et resultat, ved første forsøk på å passere, falt jeg så mange ganger som aldri i mitt liv, jeg har kjørt i mer enn 15 år, skadet og skadet ryggen og kragebeinet.
Snowboardet var ute av kontroll.
Jeg prøvde å fikse det selv med et verktøy, men kunne ikke ... da jeg ba om hjelp til å bytte støvlene, (min størrelse 41,5) fikk jeg beskjed om at alle støvlene er like, så sa de ingen størrelse. Jeg viste skaden på bindingene, utleiemedarbeideren ba først om å vise meg hva som var galt, han så at bindingene var ødelagte, tok dem bort, skrudde opp noe og ga dem tilbake til meg, uten resultat.
Til slutt kunne jeg ikke ri, jeg ble skadet, jeg brukte penger, til gjengjeld fikk jeg ikke glede.
Tror du dette er en normal situasjon? Jeg brukte 1000 nok på skipass og leie av brett, til slutt ble jeg skadet og hadde det ikke gøy.
Jeg synes du bør kompensere meg for utgiftene mine og ta hensyn til tjenesten.
Det ville vært en forferdelig dag.
Jeg var veldig stresset.
Deltok på juving sammen med min datter på 13. Fantastisk opplevelse! Veldig flinke guider og nydelige omgivelser. Fokus på sikkerhet og opplevelse. Anbefales!!
Sirdal Resort er et glimrende eksempel på skisenter som også underholder om sommeren. Man blir tatt i mot av et meget serviceinnstilt personale, dyktige instruktører i klatreparken og flotte lyse rom med god plass. Man kan også oppleve fartsfylte Mountaincarts ned skibakken i flotte og trygge rammer. Fra høytflyvende opplevelser, meget hyggelig personale til mat og biff i verdensklasse vil jeg sterkt anbefale en tur til Sirdal Skiresort både sommer som vinter.
Alpinsenteret som populært bare kalles Tjørhomfjellet har deilige bakker og distriktets eneste stolheis. Preparering av bakken er ikke på nivå med Fidjeland, men totalopplevelsen er uansett god. Det samme er utsikten på en klar dag.
Tjørhomfjellet er fint turområde også om vår, sommer og høst. Vi tok skiheisen opp en nydelig høstdag i oktober og fikk oppleve høstfargene på sitt fineste. På toppen av skiheisen er det merkede turløyper og det kan være greit som turforslag. Ved å ta skiheisen opp får man mer tid oppe i høyden, men en kjekk utfordring kan selvfølgelig være å gå alpinbakken opp!
Flott natur i rolige omgivelser med mange flotte fiskevann. Anbefales for den sporty familie. Kjekt både vinter og sommer for voksne og barn i alle aldre. 👍
God tur til fjells 😎