Øyvind A
0.5 km fra Dombas Gjestehus
18.9 km fra Dombas Gjestehus
Facade/entrance
0.9 km fra Dombas Gjestehus
Både Hotel og motell til greie priser. Servitørene i restauranten trenger absolutt et smilekurs.
    7.9 km fra Dombas Gjestehus
    7.9 km fra Dombas Gjestehus
    9.5 km fra Dombas Gjestehus
    Dovreskogen Gjestegård AS
    21.6 km fra Dombas Gjestehus
    Se flere hoteller i Dombas
    Anmeldt 8. juli 2020

Dette har vel vært et ungdomsherberge en gang. Stedet er ubetjent og nøklene ligger i nøkkelbokser med kode som sendes ut på SMS (Som jeg aldri fikk). Det ordnet seg ved at jeg ringte vertskapet.
    Jeg fikk et rom med køyseng, uten håndklær og sengetøy. Jeg har nok ikke sjekket godt nok på forhånd, og hadde ikke med sengetøy. Men jeg hadde sovepose, så jeg betrakter oppholdet som en innendørs campingseanse. Det var rimelig, men likevel: lite valuta for pengene.

2  Takk, Lars Vagle S
    Anmeldt 4. oktober 2018 via mobile enheter

Et enkelt overnattingssted, men rommene er pusset opp og er rene og pene. Gode senger. Eier er en travel type, men lett å få tak i på telefon. Kinarestauranten var dessverre stengt, men det er kort vei ned til sentrum og andre spisesteder. Med kjøleskap på rommet kan du kjøpe inn egen mat. Er mikro og vannkoker på lite felleskjøkken. Husk å ha med sengetøy og håndklær! Et rimelig sted å overnatte, du får vel det du betaler for. Det er ikke et hotell, men et gjestehus som anbefales til den prisbevisste som ønsker et sted å overnatte. Vi kommer gjerne igjen😊

Dato for oppholdet: oktober 2018
    Takk, Trine1972
    Anmeldt 16. august 2018 via mobile enheter

Billig og fint overnattingssted. Rent og veldig hyggelig vertskap. Synes 500 kr for rom til to, pluss 55 per sengesett er veldig bra. Fine rom, det du trenger, enkel standard. Liten vask, seng, kjøleskap, tv og bord. Dusj og toalett felles. Får litt leirskole følelse over det, fin overnatting for en natt eller to. Gratis kaffe, te og mikrobølgeovn i gangen 👌
    Hadde overnattet der igjen på reis forbi👍

Dato for oppholdet: august 2018
    1  Takk, astridmarieh2017
    Anmeldt 25. juli 2018 via mobile enheter

Bodde der en natt. Kom svært sent, men en telefon til verten ordnet innsjekking.
    Leide sengetøy. Lakenet hvar ikke rent, ellers ok. Rommet hvar bedre enn forventet. Men eneste ventilasjon, er ved å åpne vinduet. Da kom myggen.
    Fikk sove i fem timer.
    Kjøpte frokost til 85 kr. Enkel og kurant bufe.
    Vertskapet er hyggelig, og alt er rent.
    Toalettene virket slitte. Dusjene innbydde ikke til bruk.
    Dette er ett svært billig overnattings sted.
    Du for det du betaler for.
    Egner seg for ungdom, med lave krav.
    Det hvar aldri noe støy fra gjestene der.
    Stedet er kurant om pris er det eneste man ser på.
    Det er ikke hotell standard.

Dato for oppholdet: juli 2018
    Takk, janf288
    Anmeldt 4. juli 2018 via mobile enheter

Fin plass med kjempekoselig personell. Standard er så som så, men det gjør opp for de hyggelige menneskene som jobber her. De serverer også kinamat til kl 22 på kvelden om man kommer sent.
    Allergivennlig mat tilgjengelig i frokostbuffet og personalet virker oppdatert på allergier.

Dato for oppholdet: juli 2018
    Takk, linn k