Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
eDreamsUSD 150
PricelineUSD 150
Agoda.comUSD 150
TripadvisorUSD 150
StayForLong
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (58)
Filtrer anmeldelser
58 resultater
Vurdering fra reisende
9
22
20
6
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
9
22
20
6
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 58 anmeldelser
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Lå her en natt før vi begynte sykkelturen. Leide hytte , rent og pent, parkerte rett utenfor. Grei standard . Som på bildene. Muligens litt overpriset .

Det visste seg at en kan starte turen til Hjerkinn herfra.

Kommee gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, H2O40
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juli 2020

Vi ble mottatt av en hyggelig dame i kafeen, og fant hytta vi hadde leid. Der var det ikke noe strøm. Vi sa i fra, og etter en halvtime, fikk vi strøm på hytta. Hytta var stor og ganske rein. Her kunne man velge om man ville vaske selv eller betale 400 kroner for vask. Andre steder måtte vi betale for vask, pga corona, men der var det halve prisen. Hytta lå usjenert til, og det var kort vei til fine turområder. Vi bestilte mat som vi tok med oss på hytta. Den var grei, men ikke noe mer. Personalet beklaget veldig det med strømmen, og de var veldig hyggelige. Fordi vi valgte ikke å vaske selv, ble prisen som på et hotell.

Dato for oppholdet: juni 2020
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, randigobergs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juni 2020 via mobile enheter

Lett å finne frem. Hotellet har gode parkeringsmuligheter. Store rom, rent imog pent. Hyggelig betjening, nydelig mat. Storslått
natur. Rett ved skianlegg for vinteraktiviteter
Kort vei til Dombås sentrum. Med lading for El biler.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, silraa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2019 via mobile enheter

På vei fra Kristiansund blei Dombås neste stopp. Vi fikk plass på Vandrehjemmet som ligger under Trolltun gjestegård midt i Skibakken.
Vi fikk et firemannsrom. Det var merkbart slitt, uten noen form for komfort. For bare å få sove over en natt lot dette stedet seg gjøre. Ingen flere plasser på gjestegården. Dette var en nødløsning.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Gwaas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2019

Jeg bodde i rom 104. dette ligger i underetasjen og er kjølig og godt i sommervarmen. Prolemet er imidlertid at det er veldig lydt, naboer og dører høres veldig godt. Frokosten var veldig enkel, men man kan spise seg mett uten å spise godt.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste alene
Takk, Lars Vagle S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser
<