Pål Sæther E
    51.9 km fra Trolltun Gjestegård
    63.0 km fra Trolltun Gjestegård
    Se flere hoteller i Dombas
    Anmeldt 23. januar 2022 via mobile enheter

Hyggelig plass med særpreg. God og hyggelig service fra personalet. Anbefales til familier som ønsker aktiviteter i umiddelbar nærhet. Både mat og utvalg i baren var bra. Noe lytt mellom rommene på hotell-delen. Ellers hadde de alt vi trengte. Kan trygt anbefales.

Dato for oppholdet: januar 2022
    Takk, 706kyrrea
    Anmeldt 23. juli 2020

Hadde et rom i underetasjen. Rommet var rent, sengene var gode, damen i resepsjonen var hyggelig. Beliggenheten er fin. Frokosten er helt grei. Men rommet var veldig slitent. Gulvet knirker noe forferdelig, og gir etter noen steder. Naboens gulv knirker også og det høres veldig godt! Stygge merker på veggene. Mangler dusjforheng, og badet er også slitent. Trenger en oppgradering!

Takk, lenamor69
    Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Lå her en natt før vi begynte sykkelturen. Leide hytte , rent og pent, parkerte rett utenfor. Grei standard . Som på bildene. Muligens litt overpriset .

Det visste seg at en kan starte turen til Hjerkinn herfra.

Kommee gjerne tilbake.

Takk, H2O40
    Anmeldt 4. juli 2020

Vi ble mottatt av en hyggelig dame i kafeen, og fant hytta vi hadde leid. Der var det ikke noe strøm. Vi sa i fra, og etter en halvtime, fikk vi strøm på hytta. Hytta var stor og ganske rein. Her kunne man velge om man ville vaske selv eller betale 400 kroner for vask. Andre steder måtte vi betale for vask, pga corona, men der var det halve prisen. Hytta lå usjenert til, og det var kort vei til fine turområder. Vi bestilte mat som vi tok med oss på hytta. Den var grei, men ikke noe mer. Personalet beklaget veldig det med strømmen, og de var veldig hyggelige. Fordi vi valgte ikke å vaske selv, ble prisen som på et hotell.

Dato for oppholdet: juni 2020
    Takk, randigobergs
    Anmeldt 22. juni 2020 via mobile enheter

Lett å finne frem. Hotellet har gode parkeringsmuligheter. Store rom, rent imog pent. Hyggelig betjening, nydelig mat. Storslått
    natur. Rett ved skianlegg for vinteraktiviteter
    Kort vei til Dombås sentrum. Med lading for El biler.

Dato for oppholdet: juni 2020
    Takk, silraa