Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig biff”
Anmeldelse av Rosa Napoli

Rosa Napoli
Vurdert som nr. 1 av 7 Restauranter i Dombas
Kjøkken: Europeisk, Italiensk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 8. august 2021

Veldig grei personell, hyggelig og imøtekommende!
Ypperlig biff! Beste vi har spist i hele sommer;-)

Dato for besøk: august 2021
Takk, 920meretea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (106)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

913 av 106 anmeldelser

Anmeldt 8. august 2021 via mobile enheter

Ble mottatt med antibac i døren av servitør og vist til bord. Veldig hyggelig servitør
Rask servering, bestilte biff og svinefilet, hvor biffen var noe av det møreste jeg har smakt
Kokte grønnsaker var ok, bra tilberedt. Fløtegratinerte poteter hadde karri i seg, noe jeg ikke har prøvd før. Disse var ok, passet ikke helt til biff.
Rullekebab hadde nydelig fersk tykk lefse, anbefales. Litt lite spicy bare

Dato for besøk: august 2021
Takk, Håkon S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. august 2021

Ankom restauranten like før stengetid, men det var null stress å få en pizza på take-away. God (kanskje litt enkel) italiensk pizza. Passer perfekt etter en lang kjøretur.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Glenn Ø
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. august 2021 via mobile enheter

Takk for at vi fant denne perlen på veien. Nydelig mat både pizzaen og pastaen smakte nydelig. God service og hyggelig personale

Dato for besøk: august 2021
Takk, Stine M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juli 2021

Servitøren ryddet og vasket av bord til oss med en gang vi kom. Kjapp med å ta bestilling og kort tid å vente på maten til tross for at det var mange gjester der. Helt ok pizza/calzone/pasta. Rimelig mat. God service og veldig hyggelig personale. Perfekt for barnefamilier på ferietur.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Maria T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Rosa Napoli, så også på

 

Har du vært i Rosa Napoli? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.