Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
kr 1 795
Fullt refunderbart før lør. 8. jun.
Frokost inkludert
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
Booking.com
Hotels.com
Bli belønnet med One Key
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Magunder
Oslo, Norge
Anmeldelse av Dombas Hotell
5,0 av 5 boblerAnmeldt 24. juli 2020via mobile enheter
Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Booking.com
  • eDreams
  • Lol.travel
15.8 km fra Dombas Hotell
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Building
Booking.com
  • eDreams
  • Priceline
  • Agoda.com
1.3 km fra Dombas Hotell
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Booking.com
  • Expedia.com
  • Hotels.com
  • Priceline
1.3 km fra Dombas Hotell
Restaurant
Bar/lounge
Booking.com
  • Expedia.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 299
  • Hotels.com
19.6 km fra Dombas Hotell
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
getlstd_property_photo
eDreams
  • Lol.travel
0.8 km fra Dombas Hotell
Gratis parkering
Restaurant
Booking.com
  • Priceline
  • Agoda.com
0.2 km fra Dombas Hotell
ZenHotels.com
  • Agoda.com
Tripadvisor
kr 1 795
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 1 795
0.0 km fra Dombas Hotell
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
40.1 km fra Dombas Hotell
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
52.8 km fra Dombas Hotell
Gratis parkering
Restaurant
Se flere hoteller i Dombas
Anmeldelser (171)
Filtrer anmeldelser
171 resultater
Vurdering fra reisende
39
48
56
23
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
39
48
56
23
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2126 av 171 anmeldelser
Anmeldt 24. juli 2020

Bodde her i en natt, på vei hjem fra Sunnmøre. Familie på fire. To enkeltsenger og en køyeseng. Slitt rom med utsikt til parkeringsplassen. Så rett inn i øynene på en kar, da jeg dro for gardinen. Badet så rett og slett ikke ut. Betalte 1.650 kroner for dette. Helt sinnsykt.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Ingunn K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Fikk rom i gammeldelen på hotellet. Totalt nedslitt og 70 tallsrom. Det er ikke dette du ser når du går inn på hjemmesiden deres. Ikke såpe i dusjdispenser til dusj, listverk på dører nedslitt og ser forferdelig ut. Hyggelig betjening og grei frokost. Dette blir nok mitt siste besøk på dette hotellet.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, ronaldp497
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. juli 2020

Dette var virkelig bra, og her vil jeg bo flere ganger. Vi fikk rom ut mot dalen, fin utsikt og stille og rolig. Frokosten var en av den beste vi har fått på tross av Covid, Ingen ting var pakket i plast, alt ble lagt opp til hver enkelt gjest sitt ønske. Gratis parkering uten for inngangen.

Dato for oppholdet: juli 2020
1  Takk, Olav59
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Et flott hotell med hyggelig betjening. Hyggelig rom og alt var rent og trivelig. Vi ble tilbudt rom med trapp opp til sengen, noe vi takket ja til. Hotellet ligger sentralt til midt i Dombås sentrum. God frokost, selv om det ble litt kø da personalet måtte plukke maten på grunn av restriksjoner rundt Covid-19. Hotellet løste dette på en god måte.
Fint opphold.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, ElinSofieEngh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juni 2020

Vi var på bilferie i sommer og overnattet ved hotellet som gav oss en opplevelse so vi gleder oss å vende tilbake til. Personalet var vennlige og ytte service hele tiden. Frokosten var god selv i disse covid-19 tider. Hotellet hadde funnet en løsning på serveringen av frokosten som var det beste vi opplevde på hele turen.

Dato for oppholdet: juni 2020
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, HenriksenBerg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser