Anne Kjersti Kr... H
    0.8 km fra Dombas Hotell
    Facade/entrance
    0.2 km fra Dombas Hotell
    0.0 km fra Dombas Hotell
    Både Hotel og motell til greie priser. Servitørene i restauranten trenger absolutt et smilekurs.
      8.1 km fra Dombas Hotell
      8.1 km fra Dombas Hotell
      9.7 km fra Dombas Hotell
      Se flere hoteller i Dombas
      Anmeldt 7. august 2020

Vi var avgårde for å hente nye hester i ulike deler av landet, da også en på dombås. Fikk heldigvis booka oss inn på eit rom til 1400kr (ikke verdt det ) og gav beskjed om at vi hadde med en 3 kilos allergivennlig, stille hund. Det var greit, og vi ble parkert i "slummen", altså den gamle avdeling der det var skittent og stygt. Regnet ikke med vi skulle
      Få mega kvalitet, men dette var dårlig. Til frokosten satte vi oss lengst ytterst i restauranten (helt åpent inn mot resepsjon osv, hunden låg pent under stolen min mens vi henta mat osv, lagde ikke en lyd. Nå er det slik at han foreløpig ikke kan være alene, så valgte derfor denne løsningen da hunder på hotellet er tillat. Det kom da en sur blondine bort å sa at det ikke var lov å ha med hunden under stolen. Jeg spurte hvorfor, og fikk til svar at noen kunne være allergisk. Forklarte da hyggelig at min hund er allergivennlig , og før jeg fikk sagt noe mer så sa hun på både frekt og surt språk at det finnes ingen hunder som er allergivennlige og at vi måtte forlate stedet - vi var ikke ferdige å spise. Som sagt - hunden er
      Knappe 3 kg og lå under stolen uten en lys...

2  Takk, christinalY1913SN
      Anmeldt 2. august 2020

Overnattet på motell rom som er tilhørende hotellet.
      Fine rom, men burde fikset litt på utsiden. Gress burde blitt klippet for da hadde stedet blitt mye finere. Frokosten på hotellet var veldig bra tross Corona.
      Anbefaler Dombås Hotell hvis er på gjennomreise. Grei pris.

1  Takk, Marianne M
      Anmeldt 27. juli 2020

Vi fikk rom i gamledelen av hotellet. Siden vi hadde med oss hund forventet vi ikke det beste rommet, men at det var såååå slitt og gammelt var overraskende. To enkeltsenger med forferdelig madrass. Lister etc på rommet var flasset og og rommet var rett og slett helt nedslitt. I tillegg til utsikt til vareleveringen var dette ingen hyggelig opplevelse. Badet var utdatert for mange år siden og det føltes ikke hygienisk å dusje der.

Takk, plankehaugen123
      Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

På vei over til nordvest landet stoppet vi i Dombås for en natt. Veldig hyggelig betjening, flott rom med nydelig utsikt og fin atmosfære på hotellet. Rommene var veldig rene og smittevern var på topp i disse Corona tider. Takk for et hyggelig opphold som ble avsluttet med en god frokost før vi reiste videre. Glemte å ta bilder men legger ved noen fra en løpetur rett oppi lia.

Takk, Magunder
      Anmeldt 24. juli 2020

Bodde her i en natt, på vei hjem fra Sunnmøre. Familie på fire. To enkeltsenger og en køyeseng. Slitt rom med utsikt til parkeringsplassen. Så rett inn i øynene på en kar, da jeg dro for gardinen. Badet så rett og slett ikke ut. Betalte 1.650 kroner for dette. Helt sinnsykt.

Takk, Ingunn K