Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
    kr 1 985
21.8 km fra Dombas Hotell
Se flere hoteller i Dombas
Anmeldt 18. august 2023 via mobile enheter

På gjennomreise og hadde behov for å overnatte. Godt beliggende hotel ved E6. Rent og enkelt hotel. Stille og fredelig på natt med frisk fjelluft som et pluss. Enkel restaurant med enkelt men grei mat. Hyggelige servitører. Et hotell med mange reisende gjester.

Dato for oppholdet: august 2023
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, 799espenh
Anmeldt 23. juli 2023

hotellet ligger vakkert til , flotte rom med deilige senger , fint bad med det du trenger ,det er en fin resturant med flere muligheter for bord ute, inne , med en fin balansert meny, nydelig mat , , det ryddes å tørkes av bord hele tiden, trivelig hjelpsom personale, rett å slett et flott hotell på alle måter

Romtips: mye en kan gjøre , moskussafari osv
Dato for oppholdet: juli 2023
  • Reisetype: Reiste med familie
Takk, kristian8700
Anmeldt 28. mai 2023

Booking nummer 2751521005
KLAGE!

Svært misfornøyd med bestilling av hotellrom til Dombås hotell gjennom bookings.com.

Når man søker opp hoteller i nærområdet og klikker inn at man trenger ett dyrevennlig hotell er dette det første som kommer opp. Det viser seg fort at det ikke er så dyrevennlig alikevell. Under bookingen står det INGEN steder at det ikke er lov med kjæledyr på mitt valgte rom, derimot ETTER bestilling står dette i en liten skrift at de utvalgte rommene ikke tillater kjæledyr på grunn av CORONA! Som vi er vaksinert for og ferdig med for en ganske så god stund siden nå. Og bare for en unnskyldning det er og bruke.. Ringte straks hotellet og forklarte at denne hunden måtte med da vi måtte hvile noen timer før videre avreise. Hyggelig mann som svarte, men ga meg dessverre lite muligheter.

Spurte om jeg kunne bytte til ett annet rom, nei dessverre..
Spurte om jeg kunne betale ekstra for og få renset rommet i etterkant, og nei, dessverre.
(Dette står på nettsiden deres at kjæledyr kan taes med for ett tillegg).
Han kunne derimot booke meg inn på ett motellrom, men jeg måtte da uansett betale for rommet jeg ikke fikk brukt, på grunn av deres dårlige informasjon.

Ingenting og si på mannen som prøvde og hjelpe meg, han var like frustrert over at han ikke kunne hjelpe meg som meg.

Dato for oppholdet: april 2023
  • Reisetype: Reiste som et par
Takk, jennyhK3146VP
Christine Dombås Hotell, Markedsføring på Dombas Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. mai 2023

Hei Jenny,
Først og fremst vil vi beklage at du hadde en dårlig opplevelse med å reservere rom hos oss via booking.com.

Det er slik at på booking.com bestemmer ikke vi hva som skal stå hvor, vi gir de informasjon om oss som de da legger inn på sine sider. Er selvfølgelig helt enig i at det kunne stått tydeligere hvilke rom som det er tillatt med kjæledyr på, men det står når du trykker deg inn på de forskjellige romkategoriene for å få mer utfyllende informasjon før du går videre med bookingen. Der står det tydelig at det er ikke tillatt på kjæledyr på disse romtypene. På bildene du la ved i mailen til oss når du sendte klage direkte er du fortsatt på "forsiden" enda der det kun står generell informasjon om rommene.

Teksten som kom opp angående at det ikke er tillatt med hund på disse rommene på grunn av corona stemmer jo selvfølgelig ikke, der er det automatisert tekst fra booking.com som er blitt skrevet/kodet feil. Der skulle det stått at det er ikke tillatt med kjæledyr på våre superior rom på grunn av at det er allergivennlige rom og det har vi selvfølgelig varslet de om å endre på.

Det at man kan få ha med kjæledyr mot et tillegg stemmer jo heller ikke. Vi har egne Standard rom og motell rom hvor det er tillatt å ta med kjæledyr på uten at det koster noe som helst ekstra og har allerede korrigert dette hos booking.com.

Vi jobber med å behandle klagen din og kommer til å fortsette å holde kontakten med deg per e-post.

Anmeldt 27. mars 2023

Opp i mot fjellheimen bar det, men kun for en overnatting på vår vei til fjernere steder. Å komme til Dombås hotell var som å komme hjem igjen. Mottatt i resepsjonen av verdens hyggeligste damer. Innredning, bord og stoler kjempeflott skikkelig gårdskvalitet. Rommene rene og pene, utsikten koselig nedover dalen. Flere adskilte oppholdsrom, ikke med dører, men store åpninger som tillot både privatliv eller kommunikasjonen med andre. Spesielt i den ene stua var interiøret eksepsjonelt koselig og lunt. Så til alle de som trenger også bare en overnatting på vei videre, bruk noen timer å bo på Dombås hotell.

Romtips: Ta alltid en stopp på Dombås hotell, du er like velkommen enten som dagsbesøkende eller for overnatting.
Dato for oppholdet: juli 2022
  • Reisetype: Reiste med venner
Takk, sveinenator
Christine Dombås Hotell, Markedsføring på Dombas Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. april 2023

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding, vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake ved senere anledning. Ha en riktig god påske!

Anmeldt 26. mars 2023 via mobile enheter

Hyggelig opphold på Dombås hotell. Greie kursfasiliteter. Vi var ca 60 og hadde god plass. Veldig hyggelig og serviceminded personale. God buffet til alle måltider med både varm og kald mat. God vin (og spør du så har de en god Chablis på lager 😀 ) Fint turterreng rundt hotellet, gode kulepenner og en konstant strøm av kaffe, vann og frukt.

Dato for oppholdet: mars 2023
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Fjomsa

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, vi ønsker deg velkommen tilbake ved senere anledning . Riktig god påske!