Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Anmeldt 24. juli 2021 via mobile enheter

Dette var vårt start og sluttpunkt for TOUR The Dovre . Vi ble møtt av et særdeles hyggelig vertskap som la til rette for en flott opplevelse . Veldig god atmosfære , suveren beliggenhet, utmerket mat og gode senger . Furuhaugli kan anbefales , dette var bra !

Dato for oppholdet: juni 2021
Takk, 598peri
Anmeldt 9. juli 2021 via mobile enheter

Her har vi kost oss skikkelig.
Så hyggelig vertskap med god serviceinnstilling og veldig imøtekommende.
Et fredelig sted på fjellet. Spiste en superlativ 4 retters middag med gode smaker og utsøkt tilberedt.
Vi bodde i en av hyttene med helt ok standard.
Vi vil gjerne anbefale dette stedet til alle som skal til Dovre og oppleve å bo i moskusenes rike. Vi kommer gjerne tilbake. Takk for oss.

Romtips: Anbefaler guidet moskussafari på det sterkeste. En kul opplevelse og en flott tur i fjellet.
Dato for oppholdet: juli 2021
Takk, Roving47126108122
Anmeldt 25. juni 2021 via mobile enheter

Vi dro hit med et vennepar for å se på fuglelivet på Fokstumyra og moskus på Hjerkinn. Grei hytte som fungerte bra. Balkongdøra trengte vask pga fugler og dette ble ordnet. Fin tur rundt myra, så trener, sangsvaner og dobbeltbekkasin. Praktfull middag i restauranten etterpå! Må oppleves. Muskussafari dagen etter var helt topp!

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med venner
Takk, knutsk
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Vi syklet Tour de Dovre og valgte å bo her siste natten. Det angret vi overhodet ikke på. Nyoppusset motellrom med stort bad og høy komfort, kjempegod mat og hyggelig betjening - og alt i idylliske og rolige omgivelser. Anbefales!

Dato for oppholdet: juli 2020
1  Takk, Elin I
Anmeldt 14. juli 2020

På vei over Dovre slet vi med å få overnatting. Fant ut at vi prøve her også. Kom inn i resepsjonen og var så heldig å få et rom som nett var avbestilt. Viste seg å være nylig oppusset, godt og varmt. Hadde en god frokost på morgenen. Trivelige folk som drev plassen.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sovekvalitet