Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God rømmegrøt og hyggelige omgivelser”
Anmeldelse av Dovregubbens Hall

Dovregubbens Hall
Vurdert som nr. 4 av 8 Restauranter i Dombas
Prisklasse: USD 11 - USD 25
Kjøkken: Norsk
Beskrivelse: Midt i hjerte av Dovrefjell, mellom vakre Vålåsjø og Avsjø, like ved E6 og 20 km nord for Dombås, ligger Dovregubbens Hall med sin særpregede atmosfære. Tunet og bygningene i gudbrandsdalsstil har en 100-årig historie og har holdt på tradisjonene. Det merker du spesielt når du kommer innendørs og får se interiøret som gir en lun og hjemmekoselig stemning. Vi på Dovregubbens Hall tilbyr hjemmelaget mat i kafèen, servering til selskap og grupper i Peisestua og Hallen, overnatting i hus og leiligheter og suvenirbutikk.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Midt i hjerte av Dovrefjell, mellom vakre Vålåsjø og Avsjø, like ved E6 og 20 km nord for Dombås, ligger Dovregubbens Hall med sin særpregede atmosfære. Tunet og bygningene i gudbrandsdalsstil har en 100-årig historie og har holdt på tradisjonene. Det merker du spesielt når du kommer innendørs og får se interiøret som gir en lun og hjemmekoselig stemning. Vi på Dovregubbens Hall tilbyr hjemmelaget mat i kafèen, servering til selskap og grupper i Peisestua og Hallen, overnatting i hus og leiligheter og suvenirbutikk.
Anmeldt 20. november 2018

Stoppet på vei over fjellet. Lyst på en kaffe og en strekk.
Rømmegrøten var klar, kjempegod med kanel, sukker og smør.
Rød saft ved siden av, dette var realt og godt.
Kr 120 for en god porsjon - det er value for money. God kaffe var det også.
Anbefales virkelig.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Helge S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (84)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2731 av 85 anmeldelser

Anmeldt 27. august 2018

Du kommer inn i et eventyr. Fint innredet i gammel, norsk stil. Stort utvalg av varme og kalde retter. Tradisjonell norsk mat. Nydelige rømmevafler. Maten kom raskt. Hyggelig betjening. Sjarmerende sitteområde både ute og inne.

Dato for besøk: august 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, revenka
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. august 2018 via mobile enheter

En kaffekopp med vafler, greit med en stopp på bilturen. Minker med turister nå.
Grei plass god mat og kaffe

Dato for besøk: august 2018
Takk, 807bj_rnh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. august 2018 via mobile enheter

Vi spiste middag her, og både ungdom og voksen spiste kjøttsuppe som var veldig velsmakende. Helt greie priser. Veldig hyggelig betjening var det også. Vi overnattet ei natt, og rommene var rene og ryddige. Svært fornøyde med oppholdet!

Dato for besøk: august 2018
Takk, minimartebarte
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2018 via mobile enheter

Pølsegryte, Saltkjøtt, Rømmegrøt var valget. Fra før av viste vi at vi neppe ville oppleve noe gastronomisk. Men saltkjøttet med løksaus smakte OK, men ble servert med to poteter kålrabistappe og løksaus over. Her er det rom for forbedringer er det helt klart. Bare måten maten presentwres på, kunne gitt en stjerne til, og kanskje å servere saltkjøttet sammen med kokt flesk eller f.eks. Vossakorv, ville høyne det ytterligere, men dette var mettende mat og ingenting mere.

Dato for besøk: august 2018
Takk, OleHammerfest
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Dovregubbens Hall, så også på

Dombas, Dovre kommune
Dombas, Dovre kommune
 

Har du vært i Dovregubbens Hall? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din