Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ros-ros-ros ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️”
Anmeldelse av Dovregubbens Hall

Dovregubbens Hall
Vurdert som nr. 3 av 7 Restauranter i Dombas
Prisklasse: USD 10 - USD 22
Kjøkken: Norsk
Beskrivelse: Midt i hjerte av Dovrefjell, mellom vakre Vålåsjø og Avsjø, like ved E6 og 20 km nord for Dombås, ligger Dovregubbens Hall med sin særpregede atmosfære. Tunet og bygningene i gudbrandsdalsstil har en 100-årig historie og har holdt på tradisjonene. Det merker du spesielt når du kommer innendørs og får se interiøret som gir en lun og hjemmekoselig stemning. Vi på Dovregubbens Hall tilbyr hjemmelaget mat i kafèen, servering til selskap og grupper i Peisestua og Hallen, overnatting i hus og leiligheter og suvenirbutikk.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Midt i hjerte av Dovrefjell, mellom vakre Vålåsjø og Avsjø, like ved E6 og 20 km nord for Dombås, ligger Dovregubbens Hall med sin særpregede atmosfære. Tunet og bygningene i gudbrandsdalsstil har en 100-årig historie og har holdt på tradisjonene. Det merker du spesielt når du kommer innendørs og får se interiøret som gir en lun og hjemmekoselig stemning. Vi på Dovregubbens Hall tilbyr hjemmelaget mat i kafèen, servering til selskap og grupper i Peisestua og Hallen, overnatting i hus og leiligheter og suvenirbutikk.
Anmeldt 1. august 2021 via mobile enheter

Denne plassen fortjener all ros Nydelig mat, rask og effektiv betjening. Og ikke minst hyggelige alle sammen.
Godt team som står på her. ☀️ Vi anbefaler på det sterkeste og gleder oss til neste gang vi kommer hit.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, livmarito
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (91)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 91 anmeldelser

Anmeldt 16. juli 2021

Kjøttkaker som mest ligner på medisterkaker og som ikke smaker som hverken det ene eller andre. Jeg så skiltet på veien som lokker med norsk tradisjonsmat, og gledet meg til en norsk hjemmelaget middag i koselig lokale. Jeg bestilte kjøttkaker MED ertestuing. Først gikk det femten minutter i et lokale som var fullt etterhvert og jeg lurte på hvorfor innerste stua var stengt. Vel..etter at nabobordet med fire menn som kom etter meg, fikk sin mat, gikk jeg opp til hun i serveringen. Jeg sa at jeg tror du har glemt min bestilling. Hun ble stresset selv om jeg var høflig. Jeg satte meg og ventet enda minst ti minutter og plutselig sto ei blid frøken foran meg med et karbonadesmørbrød. Jeg sa at det hadde ikke jeg bestillt, og så kikket hun seg rundt og så ei som vinket. Like etter kom hun som sto ved disken, med en tallerken som skulle være kjøttkaker. Jeg kikket på tallerkenen, skar en bit av såkalt kjøttkake og spurte henne om det ikke egentlig var medisterkaker ? Hun sa " Nei, hun hadde selv spist dem og de var gode ".
Hun gikk og jeg spiste nølende opp min tragiske middag. OG: Litt ertestuing + erter og gulrøtter, kokte sådane ved siden av. Jeg bestemte meg for at etter dette,så skal jeg alltid levere tilbake mat jeg synes er for dårlig, og særlig mht at en porsjon av såkalte kjøttkaker kostet 185 ved siden av min flaske alkoholfrie øl.
Jeg mener at det er svært dårlig service selve det å glemme en gjest sin bestilling. Og ikke tilbud om ev kaffe eller dessert. Jeg har jobbet i bransjen i mange år tidligere, og dette er terningkast 2 maks. Jeg kastet bort en halvtime i venting på en ellers vakker MC tur.

Dato for besøk: juli 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, thorew350
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. juli 2021 via mobile enheter

Flott beliggenhet på Dovre, men betydelig forbedringspotensiale på serveringen. Venter fortsatt på vaflene jeg kjøpte….

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Dnallom
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. juni 2021 via mobile enheter

Utrivelig betjening. Dårlig utvalg i disken og særdeles utrivelig betjening. Her stopper vi ikke igjen. Hadde gode minner fra kafeén fra tidligere år, men med ny driver er det dessverre bare navnet,«Dovregubbens hall», igjen.

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, lines110
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. mai 2021

Likte meg veldig godt her.
Veldig god mat.
God hyttefølelse som man forventer på fjellet.
Kommer tilbake igjen

Dato for besøk: mai 2021
Takk, OleVikoren
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Dovregubbens Hall, så også på

Dombas, Dovre kommune
Dombas, Dovre kommune
 

Har du vært i Dovregubbens Hall? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.