Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kjapp middag”
Anmeldelse av Moskus Grillen

Moskus Grillen
Vurdert som nr. 1 av 3 Smått og godt i Dombas
Kjøkken: Norsk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 11. desember 2018 via mobile enheter

Ble stående lenger enn forventet på Dombås da hurtigladerne til BKK var ute av drift (semihurtig fungerte). Dro ned til Moskus grillen for å spise middag og bruke litt tid innendørs (-15 ute). Bestilte stekeflest og ble behagelig overrasket. Veldig god middag, hyggelig betjening og i det hele tatt et trivelig sted. Stopper gjerne innom neste gang jeg er på de kanter.

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, 324perm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (114)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3034 av 114 anmeldelser

Anmeldt 3. oktober 2018 via mobile enheter

Gode hamburgere, mye å velge mellom. Kjempefin barnemeny. Hyggelig sted. Kan både sitte inne eller ute. Tipp, topp sted.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, JannickeS46
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2018 via mobile enheter

Tørre elgekaker, frosne grønnsaker, dyrt i forhold til hva du får.
Anbefales ikke!!!
Dette var rett og slett en skikkelig kjip opplevelse

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, Torilsagapo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2018 via mobile enheter

Bestilte bbq burger med chips og løkringer. Burgeren var tørr og smakløs. Resten Ok. Maten kom fort. Barna bestilte kjøttkaker og var fornøyde med det.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, 101tinaa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juni 2018 via mobile enheter

Hyggelig og rent med greie mennesker bak disken. Det serveres alle typer gatemat og tradisjons mat i tillegg. En ting er synd at maten er priser for høyt og det man får servert er står ikke i stil med prisen. De kunne anrettet rettene på en bedre måte og kanskje plusset litt på av mengde. Og redusert prisen .

Dato for besøk: juni 2018
Takk, Greece_80
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Moskus Grillen, så også på

Dombas, Dovre kommune
Dombas, Dovre kommune
 

Har du vært i Moskus Grillen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din