Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God tradisjonsmat, vi spiste”
Anmeldelse av Moskus Grillen

Moskus Grillen
Vurdert som nr. 1 av 3 Smått og godt i Dombas
Kjøkken: Norsk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

God tradisjonsmat, vi spiste pannekaker og salt lammebog. Nysteikte pannekaker, godt flesk til. Triveleg betjening og reine toalett.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, GundaD222
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (114)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1519 av 114 anmeldelser

Anmeldt 9. juli 2020

Stoppet der 2 ganger i løpet av en helg. Prøvde først kylling i rød carry som overgikk forventningene til de grader. Jeg har spist denne retten mange ganger, men jeg tror dette var en av de bedre. Det hadde jeg ikke forventet å få servert på Dombås. Neste gang bestilte jeg tradisjonell husmannskost med stekt flesk og kålstuing. Den retten var også veldig bra.

Generelt er dette en trafikkert veikro, så ved mye besøk må det påregnes noe ventetid. Det er mange ansatte på jobb samtidig, og for meg virket det som at de prøver alt de kan for å opprettholde god standard. Rent og hyggelig med muligheter for å spise både ute og inne. Anbefales.

Dato for besøk: juni 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, 541petterk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juni 2020 via mobile enheter

Helt greit, spiste lunsjtallerken, litt liten, men ok. Plass på det jevne. Grei service og ok inredning.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, erikmG6801GH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juni 2020 via mobile enheter

Forventet god burger til 250kr m drikke.
Og navnet da, spesialitet Elgburger.
OBS! Her for du elg karbonade på ca 100gram som er så hard som en hockeypuck. Passer ikke in i burgerbrødet engang, se bildet. Potetbåter er Pommes frites. For 250kr føler jeg meg rundlurt. Dette er scam i mine øyne, rydd opp i menyen. kommer aldri igjen.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, 311gjermundb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juni 2020 via mobile enheter

Veldig koselig opphold og god burger. Var litt uheldig med strøsselet på iskremen (mildt sagt). Husk å spør om is med strøssel, ikke strøssel med is. Burgeren var ypperlig, isen var rar, men også litt god da.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, sivertgorset
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Moskus Grillen, så også på

Dombas, Dovre kommune
Dombas, Dovre kommune
 

Har du vært i Moskus Grillen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din