Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Styr unna!!”
Anmeldelse av Moskus Grillen

Moskus Grillen
Vurdert som nr. 1 av 3 Smått og godt i Dombas
Kjøkken: Norsk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Dårlig mat! Vi var to stykker, og maten ble klar med ca 10 min mellomrom. Dårlig varme i maten! I tillegg dukket det opp plastbit i maten min, når det ble sagt i fra om plastbiten valgte den ansatte å snu ryggen til, uten å si noe, for så å gå derifra!

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, reismuff
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (116)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1317 av 116 anmeldelser

Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

God mat og renslig, men litt liten porsjon. Veldig koselig og hyggelige folk. Trodde først at de bare hadde typisk norsk mat (kjøttkaker osv.), men de hadde mye annet som burger, biff, kebab osv.

Dato for besøk: august 2020
Takk, guccimama1707
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2020

Vi bestilte gourmet fish and chips. Savnet dressing på salaten. Noe overrekt fisk men god smak.Ellers helt grei lunsj.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Wanderer109483
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Stoppet her som et alternativ til bensinstasjon og gatekjøkken mat. Bestilte Pizza og kebab tallerken , fikk maten etter Max 10 minutt, og vil absolutt anbefale dette stedet.

Dato for besøk: august 2020
3  Takk, alfmagne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

God tradisjonsmat, vi spiste pannekaker og salt lammebog. Nysteikte pannekaker, godt flesk til. Triveleg betjening og reine toalett.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, GundaD222
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Moskus Grillen, så også på

Dombas, Dovre kommune
Dombas, Dovre kommune
 

Har du vært i Moskus Grillen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din