“Grei mat”

Moskus Grillen
Vurdert som nr. 1 av 2 Smått og godt i Dombas
Kjøkken: Norsk
Anmeldt 27. september 2020

Her vet de ikke hva Corona pandemi er. Henting av mat må gjøres igjennom køen til kassa. Køen kunne med fordel vært flytta. Kjøttkakene smakte ikke noe særlig. Sausen virket utvannet og smakløs. Elgkarbonadene min mann spiste var ifølge ham gode. Det var også pizza med pepperoni til min sønn.

Dato for besøk: september 2020
Takk, Fris1974

Anmeldt 29. august 2020 via mobile enheter

Lapskausen var helt grei den. Servert med flatbrød og tyttebær. Selv foretrekker jeg ketchup, men det er smak og behag. Ikke helt varm. Relativt kostbar.

1  Takk, Ketil H
Anmeldt 21. august 2020 via mobile enheter

Elgburgeren til moskus grillen er deres spesialitet, veldig dyr for en 150 g burger. Gikk kjapt å få maten, helt grei.

Takk, bare1raki
Anmeldt 9. august 2020

Forferdelig kunde behandling og maten der etter! Alt for mye på menyen til og i det heletatt ha kontroll på Kjøkkenet.
Elgburger var tørr og pomfritten av det lille som var der var understekt.
Kebaben var helt elendig.
Helt sjokkert over hvor dårlig dette var. Henger ikke sammen med noen av kommentarene på hjemme siden deres.
Prisen er også for stiv til og servere søppel.

Aldri mer.

1  Takk, Ranurt
Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Vi ble møtt av en svært lite imøtekommende ansatt i kassa. Vi prøvde å spørre hva slag vin det hadde, fikk til svar kvit og rau. Vi prøvde igjen, svar; glass eller flaske. Forsøkte oss på øl, et glass og en halvliter ente opp med 2 halvlitere. Bestilte husets spesialitet. ElgBURGER, fikk en lunken karbonade med med fint brød/sto grovt i meny og 17 pommes frites. Smakte som billig karbonade og hvis dette er deres spesialitet og husets beste-så bare styr unna!! De overlever kun på at dette er et stopp på veien, hit kommer man ikke tilbake.

1  Takk, Wander43731230072

Reisende som så på Moskus Grillen, så også på

Dombas, Dovre kommune

Har du vært i Moskus Grillen? Del dine erfaringer!