Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Styr unna, mye annet å velge i på Dombåa”
Anmeldelse av Moskus Grillen

Moskus Grillen
Vurdert som nr. 1 av 2 Smått og godt i Dombas
Kjøkken: Norsk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 16. juli 2021 via mobile enheter

Sur kassebetjening når kiddsa brukte litt lang tid på å bestemme seg og kanskje den værste biffen i historien. Måtte karre seg gjennom hele køa for å hentet maten.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, nortonx12
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (126)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1216 av 126 anmeldelser

Anmeldt 16. juli 2021

Moskus Grillen ligg i eit lyst og reint lokale. Var her for lunsj, 2 stk. omelett med bacon, som var heilt OK, men ikkje så spanande. Sat ute i finvêret. Manuell koronaregistrering. Smilefjes frå Mattilsynet.

Dato for besøk: juni 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Trehar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. juli 2021

Restauranten har en hinsides stor meny, i tillegg man kunne lest ferdig J.R.R Tolkiens «Hobbiten» innen man får beskjed om at pizzaen er ferdig.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Eivindbe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juni 2021 via mobile enheter

Fire voksne på Bobiltur i Sør-Norge. Turen var kommet til Dombås og Dombås Grill. Masse forskjellig å velge i. Tradisjonell Norsk mat, internasjonal, pizza mm. Vi valgte Fish and Chips, Løvbiff, Kyllingrett og Lammebog. Utrolig godt alt sammen. Rikelig med mat og veldig hyggelig betjening. Kan trygt anbefales.

Dato for besøk: mai 2021
Takk, 458psj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. juni 2021 via mobile enheter

Rød thaicurry er verdt et stopp. Står ikke tilbake for den beste jeg har spist i Oslo. Ellers hyggelig sted og folk med mange andre retter. Currien er laget av en thai, og det kjenner du.

Dato for besøk: mai 2021
Takk, matgladest
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Moskus Grillen, så også på

Dombas, Dovre kommune
 
Dovre, Dovre kommune
 

Har du vært i Moskus Grillen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.