“Små porsjoner og elendig mat ! Styr unna !”
Anmeldelse av Moskus Grillen

Moskus Grillen
Vurdert som nr. 1 av 2 Smått og godt i Dombas
Kjøkken: Norsk
Anmeldt 18. juli 2022 via mobile enheter

Spiste to små friterte wienerschnitzel med salat uten Dressing og iskalde Poteter mandag 18.juli kl 2030.
Ikke brunet smør . Ikke sitron med kapers og ansjos.
Veldig liten porsjon fikk vi også.
Elendig mat.
Terningkast 1.
Styr unna dette stedet !!!!

1  Takk, lailabergers2022

Anmeldt 17. juli 2022

sur betjening som prøver og snyte deg betalte for to menyer med brus fikk en de påstår at vi fikk begge tør kald mat

Takk, GunnM28
Anmeldt 15. juli 2022 via mobile enheter

Aldri mer. Elendig service og sur betjening. Med mindre du ønsker dårlig mat til stive priser, styr unna! Anbefaler å heller gå til Napoli på baksiden.

Takk, 199mariannel
Anmeldt 10. juli 2022

Veldig skuffet. Bestilte biffkebab tallerken. Så bilde av retten på skjermen over disken. På bildet var det biffkjøtt og tomater i retten. Når vi fikk den var det flate kjøttstriper. Og ikke det vi bestilte. Klaget på det, men de nektet for det. Spurte om vi ville ha noe annet. Ja sa vi, da hadde vi tatt kebab med kylling. Damen i disken var sur. Nektet oss å bestille annen mat, da de var redde for at vi ville klage på den å. Kalte venninna mi kverulant, ga oss pengene tilbake og ba oss finne oss en annen plass å spise. Dra heller på Napoli

Takk, lones994
Anmeldt 3. juli 2022

Dette er noe av det dårligste Norge kan by på.. Sur betjening, 3/5 fikk maten nesten en time før de to siste, støyende lokaler og generelt dårlig inntrykk! Aldri mer!!

Takk, 238ingridh

Reisende som så på Moskus Grillen, så også på

Dombas, Dovre kommune

Har du vært i Moskus Grillen? Del dine erfaringer!