Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“TOUR DE DOVRE 🚴🏻‍♂️🚴🏻‍♂️🚴🏻‍♂️🚴🏻‍♂️🚴🏻‍♂️🚴🏻‍♂️🚴🏻‍♂️🚴🏻‍♂️🚴🏻‍♂️🚴🏻‍♂️🚴🏻‍♂️”
Anmeldelse av Furuhaugli Turisthytter

Furuhaugli Turisthytter
Vurdert som nr. 3 av 7 Restauranter i Dombas
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Norsk, Internasjonalt
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Lokalt kjøkken
Beskrivelse: Åpningstid fra kl. 08-22 hele året. Denne kan utvides i forbindelse med spesielle arrangementer eller i helgene. I kafeteriaen har vi en spisesal med 50-60 sitteplasser hvor det serveres hjemmelaget mat. Rømmevaflene våre er viden kjent og hjemmelagd flatbrød serveres til alle middagsretter. Om sommeren fisker vi i fjellvannene rundt oss. Nattens fangst setter vi på menyen samme dag.
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

TOUR DE DOVRE ‍♂️‍♂️‍♂️‍♂️‍♂️‍♂️‍♂️‍♂️‍♂️‍♂️‍♂️
Nye eiere som virkelig fortjener skryt
Hyggelig servise og god kaffe ‍♂️

Dato for besøk: august 2020
Takk, eythorsigurdsson
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (32)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

913 av 32 anmeldelser

Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

En ok hytte , men sengene var elendig så det ble en natt med dårlig søvn. Restauranten hadde en enkel kostbar meny som ikke fristet oss så veldig etter en lang dagstur på fjellet.

Dato for besøk: august 2020
Takk, 405astridf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Dette stedet har mange positive anmeldelser, men overgikk likevel våre forventninger med glans. Jeg fikk en herlig biff med perfekt tilbredt tilbehør. Elgburgeren til kona var også førsteklasses. Hyggelig betjening og lokale var det også. Hit kommer vi tilbake!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, kakemann
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020

Fantastisk mat, god service og god tilrettelegging! Menyen er kort, men overraskende god. Kort avstikker fra E6, vel verdt et besøk.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, tirilmi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020

Nydelig mat, kan anbefale stekt fjellørret! Hyggelige vertskap, kommer gjerne tilbake. Også hyggelige priser

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Bentemedfam
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Furuhaugli Turisthytter, så også på

Dombas, Dovre kommune
 
Dombas, Dovre kommune
 

Har du vært i Furuhaugli Turisthytter? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din