“Helt nydelig!”
Anmeldelse av Furuhaugli Turisthytter

Furuhaugli Turisthytter
Vurdert som nr. 1 av 9 Restauranter i Dombas
Kjøkken: Norsk, Internasjonalt
Beskrivelse: Åpningstid fra kl. 08-22 hele året. Denne kan utvides i forbindelse med spesielle arrangementer eller i helgene. I kafeteriaen har vi en spisesal med 50-60 sitteplasser hvor det serveres hjemmelaget mat. Rømmevaflene våre er viden kjent og hjemmelagd flatbrød serveres til alle middagsretter. Om sommeren fisker vi i fjellvannene rundt oss. Nattens fangst setter vi på menyen samme dag.
Anmeldt 27. juli 2021 via mobile enheter

Et fantastisk sted! Vi bodde i en av hyttene. Hyttene ligger ikke alt for tett og man parkerer rett utenfor døren. Man føler ikke på at det er stappfult av folk selv om det er fullbooket. Området er veldig hyggelig med utrolig fin utsikt. Det største høydepunktet var servicen og middagen. Maten var helt strålende og servitørene var i en klasse for seg selv med herlig humør, og alle ønsker ble oppfylt innen et par minutter til tross for mange gjester. Vi spiste fire retter for 595kr pluss drikke. Hovedbygget er nyoppusset og kjempefint. Vi kan på det varmeste anbefale overnatting her! Dette er et sted vi absolutt ønsker å besøke igjen :-)

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, mariejK7379JI

Anmeldt 17. juni 2021 via mobile enheter

Turens høydepunkt var absolutt maten! Nydelig gårdsand til hovedrett og rabarbrapai og key 1007 pai til dessert. Veldig god frokost med nybakt brød også. Grei standard på hyttene, deilig med avstand mellom hyttene, og helt fantastisk utsikt! Vi kommer tilbake 😁

Dato for besøk: juni 2021
Takk, tinamalenh
Anmeldt 4. oktober 2020 via mobile enheter

Beste maten på Dovrefjell! Furuhaugli kan anbefales hvis du er sulten og ønsker et godt måltid å spise.

Dato for besøk: oktober 2020
Takk, Compass18471648252
Anmeldt 2. oktober 2020 via mobile enheter

Dette stedet har bare helt fantastisk mat, drikke og super service!!! 🤩 Lina og Jo var gjestfriheten selv, så ikke rart man trivdes!! De ansatte var også helt toppers!! Stedet har forskjellige hytter og fine motellrom. Vi bodde 16-18/9, og fikk tilogmed sett moskus i det fjerne. Vi kommer gjerne tilbake!! 🌺 A & A

Dato for besøk: september 2020
Takk, Anibella56
Anmeldt 20. august 2020 via mobile enheter

Bodde her 3 netter i en mindre hytte. 1 soverom, bad og dusj samt ett rom med TV hjørne og kjøkken. Rent og pent, ok men litt smale senger, vi sov godt.
Perfekt å bo med masse fint å se i området. Egen guiding både til elg og moskus områder.
Det som virkelig er overraskelsen her er restauranten. Hvor vi fikk en helt nydelig tre retters middag med lokale råvarer. Dette var mat som virkelig smakte og som gjør att jeg tenker komme tilbake hit. Om jeg er i nærheten blir det i vart fall besøk på restauranten.

Dato for besøk: august 2020
Takk, helax2

Reisende som så på Furuhaugli Turisthytter, så også på

Dombas, Dovre kommune

Dombas, Dovre kommune

Har du vært i Furuhaugli Turisthytter? Del dine erfaringer!