Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fast food i egen klasse”
Anmeldelse av JaFs Dombas

JaFs Dombas
Vurdert som nr. 3 av 3 Smått og godt i Dombas
Kjøkken: Hurtigmat
Restaurantdetaljer
Anmeldt 23. juli 2020

Klassisk og velsmakende gatekjøkkenmat. Litt stive priser 770,- for 4 menyer, men det er vel noe i den duren «mat på farta« koster for en familie på 4..) Anbefales

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Alexander F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (50)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1014 av 50 anmeldelser

Anmeldt 16. juni 2020

Her har de god mat (veldig god pommes frites) og rask levering. Perfekt stopp når man er på langtur :-)

Dato for besøk: juni 2020
Takk, JulieG3170
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. februar 2020

Kjøpte "tacopizza". Etter langt om lenge kom det en pizzadeig på et fat, soggy as hell. Klagde og fikk to helt ok burgere.
Ikke kjøp pizza her! Ikke beklagde de seg heller.
Pizzaen gikk ikke å holde en gang. Falt ifra hverandre.

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, peternsc
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2019 via mobile enheter

Renslig, fin innredning, hurtig levering og god mat. Vi var to voksne og tre barn. Bestilte Pizza, Kyllingsalat, og hamburger. Alt var godt, raskt levert og hyggelig betjening. Toalettet var rent. Meget vanskrlig å forstå de som har slaktet dette stedet. Bor i Bergen, og reiser mye. Vi satt i i lokalet bak kassaapparat. Jeg synes det er blant det fineste interiøret på denne type spisested.

Mvh

Arne

Dato for besøk: august 2019
Takk, arnea181
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2019 via mobile enheter

Trodde dette var som Jafs andre steder men var bare veldig dyrt og dårlig. Betjeningen var verken blide eller servic innstilt maten smakte ingen ting styr unna.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Sprocket66
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på JaFs Dombas, så også på

Dombas, Dovre kommune
Dombas, Dovre kommune
 
Dombas, Dovre kommune
 

Har du vært i JaFs Dombas? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din