“Kjør videre”

JaFs Dombas
Vurdert som nr. 2 av 2 Smått og godt i Dombas
Kjøkken: Hurtigmat
Anmeldt 25. september 2020 via mobile enheter

Angrer på at jeg ikke leste Tripadvisor før vi stakk innom. Jafs pleier å være ok. Dette var bare kjedelig. 200 grams Jafsburger med ost og bacon kosta 216kr!! Overpriset så det holder. 2 tynne 100 grams burgere inni. Absolutt alt var overpriset.

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, Jon K

Anmeldt 30. august 2020

Dette hva dårlig! Smakløst og DYRT!
Kebaben bestå av en liten håndfull ingredienser med ketchup, kastet ned i pitabrød.

Takk, 488joya
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Vi kjøpte tre kebab i pita. Man kan vel ikke forvente det beste, men har smakt bedre kebab for lavere priser. Kjedelig kebab.

Takk, Amundsent
Anmeldt 23. juli 2020

Klassisk og velsmakende gatekjøkkenmat. Litt stive priser 770,- for 4 menyer, men det er vel noe i den duren «mat på farta« koster for en familie på 4..) Anbefales

Takk, Alexander F
Anmeldt 16. juni 2020

Her har de god mat (veldig god pommes frites) og rask levering. Perfekt stopp når man er på langtur :-)

Dato for besøk: juni 2020
Takk, JulieG3170

Reisende som så på JaFs Dombas, så også på

Dombas, Dovre kommune
Dombas, Dovre kommune

Har du vært i JaFs Dombas? Del dine erfaringer!