“Dyrt og dårlig”

JaFs Dombas
Vurdert som nr. 2 av 2 Smått og godt i Dombas
Kjøkken: Hurtigmat
Anmeldt 3. juli 2022

Alt for dyrt, mye bra å velge i på Dombås, men styr unna Jafs. Her er det dyrere en på Aker brygge! Og mat som er til skam for alle som driver gatekjøkken

Takk, andreaslauritzs

Anmeldt 14. juni 2022

Fastfood, ja det er det. Men fastfood kan lages og serveres på mange måter. Rent og pent, veldig hyggelig betjening og beste burger mellom Oslo og Trondheim!

Dato for besøk: juni 2022
Takk, Kjetil S
Anmeldt 21. august 2021 via mobile enheter

Sykt høye priser, salaten jentungen bestilte kan ikke kalles salat, veldig store biter og ikke mye barnevennlig noe ekspeditøren burde ha sagt, små porsjoner på overdimensjonerte tallerkner…. Pommfritsen var tørr og overstekt, hamburgeren var liksom vegan men den var så tørr at man ikke klarte å svelge det.. ELENDIG

Dato for besøk: august 2021
Takk, Lenelove
Anmeldt 28. juli 2021 via mobile enheter

Hvis du vil ha verdens verste OG verdens dyreste kebab i Pita så drar du til Jafs på Dombås! Den var toppet med thousand Island dressing som prikken over i’en. Personalet hadde også utfordringer med å motta en nokså enkel bestilling. Kunne jeg gitt null stjerner så hadde jeg gjort det. Anbefaler på det sterkeste å kjøpe maten din et annet sted.

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, mariejK7379JI
Anmeldt 18. juli 2021 via mobile enheter

Vi var 2 voksne og 2 barn. Bestilt kebabtallerken, biffsnadder og kylling nuggets. Standard gatekjøkkenmat. Vi fikk mye salat, men mange av bladene var råttne. Lite, tørr og smakløs chips.

Håper det snart kommer et spisested med ok mat på Dombås!

Dato for besøk: juni 2021
Takk, travelingsiri

Reisende som så på JaFs Dombas, så også på

Dombas, Dovre kommune
Dombas, Dovre kommune

Har du vært i JaFs Dombas? Del dine erfaringer!