Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dyrt og dårlig”
Anmeldelse av Frich´s Dombås

Frich´s Dombås
Vurdert som nr. 4 av 7 Restauranter i Dombas
Kjøkken: Kafé
Beskrivelse: Vi har en rikholdig meny til fornuftige priser og legger vekt på å videreføre norsk tradisjonsmat samt yte høy service. Vi har 400 sitteplasser, rask servering, eget lekerom, to stellerom for barn, heis og stort toalettanlegg med handicaptoalett. Og Gudbrandsdalens største parkeringsplass for busser og biler!
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Vi har en rikholdig meny til fornuftige priser og legger vekt på å videreføre norsk tradisjonsmat samt yte høy service. Vi har 400 sitteplasser, rask servering, eget lekerom, to stellerom for barn, heis og stort toalettanlegg med handicaptoalett. Og Gudbrandsdalens største parkeringsplass for busser og biler!
Anmeldt 3. februar 2019 via mobile enheter

Stoppet på vei hjem til Trondheim. Skyhøye priser og dårlig kvalitet på maten. Rekesmørbrødene druknet i lake, svelene tørre. Gå en annen plass!

Dato for besøk: februar 2019
1  Takk, agnart61
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (172)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

6367 av 172 anmeldelser

Anmeldt 7. desember 2018 via mobile enheter

Frichs konditori på Dovre er verdt et besøk. Mye godt bakverk å velge i, og hyggelig personale. Napoleonskake smakte fortreffelig. Hyggelige lokaler.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Hcjekk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. oktober 2018 via mobile enheter

Dette stedet har alltid vært mitt faste spisested på vei mot Vestlandet. På dette spisestedet fikk vi alltid god mat, men nå fikk jeg dagens fårikål som var varmet opp igjen fra i går. Usedvanlig dårlig og veldig skuffende.

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, moldegutt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Øyvind F, Eier på Frich´s Dombås, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. oktober 2018

Hmmm, nå har vi holdt på med Får i Kål 34 dager og vi har store kjeler på hver dag. Og det sies at den beste Får i Kålen er den som er kokt opp igjen flere ganger. Det rekker ikke vi, så da må jeg si at dette var litt vanskelig å tenke seg at dagens ikke var god.... uansett - gi deg til kjenne, eller send meg en e post skal jeg spandere neste gang. post@frich.no mvh Øyvind Frich

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. september 2018 via mobile enheter

Ikke så veldig mye annet å vente fra en kafeteria. Spiste gårdsdagens ciabatta. Som forventet ganske tørr. Fantastiske toalettfasiliteter.

Dato for besøk: september 2018
Takk, torw601
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. august 2018 via mobile enheter

God mat, flinke og hyggelige personalet. De faktisk gidder det ekstra som du ikke får mange steder. Spiser veganer mat, selv om det ikke stå på menyen så var det ingen problem for koken og fikse en helt nydelig tallerk med masse godt både rå og stekt.

Dato for besøk: august 2018
Takk, elzbieta k
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Frich´s Dombås, så også på

Dombas, Dovre kommune
 

Har du vært i Frich´s Dombås? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.