Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig god middag”
Anmeldelse av Frich´s Kafeteria AS

Frich´s Kafeteria AS
Vurdert som nr. 2 av 3 Smått og godt i Dombas
Kjøkken: Kafé
Beskrivelse: Vi har en rikholdig meny til fornuftige priser og legger vekt på å videreføre norsk tradisjonsmat samt yte høy service. Vi har 400 sitteplasser, rask servering, eget lekerom, to stellerom for barn, heis og stort toalettanlegg med handicaptoalett. Og Gudbrandsdalens største parkeringsplass for busser og biler!
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Vi har en rikholdig meny til fornuftige priser og legger vekt på å videreføre norsk tradisjonsmat samt yte høy service. Vi har 400 sitteplasser, rask servering, eget lekerom, to stellerom for barn, heis og stort toalettanlegg med handicaptoalett. Og Gudbrandsdalens største parkeringsplass for busser og biler!
Anmeldt 9. august 2020

Spiste kjøttkaker. Raskt. Godt og varmt. Store porsjoner. Hyggelig betjening. Satt ute på terassen. Anbefales!

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, cecilieh656
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (162)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1822 av 162 anmeldelser

Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Spiste en saltkjøtt og en kjøttkaker.
God på smak, men ikke en gang lunket varm.
Nokså stivt priset, i alle fall 70,- kr for mye i forhold til andre middager i ferien.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, RuneO_12
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Stoppet her for å spise når vi var på vei forbi Dombås. Bestilte to elgburgere, fikk en elgburger og en vanlig burger. Gikk til kassen for å si ifra, fikk til svar at det var dette vi hadde bestilt. Ingen beklagelse, ydmykhet eller tilbud om å få riktig mat.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Mariannebjk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2020

Vi spiste lunsj på Frich i Dombås. Maten var god. Det som var virkelig utmerket var den gode hjelpen jeg fikk da jeg glemte igjen min jakke på stolen i restauranten. Vi hadde kjørt 1,5 time før jeg fant ut at jakken ikke var der. De svarte på telefon da jeg ringte og kunne finne jakken. Jeg fikk til sendt jakken på post hjemme. Det var ypperlig og jeg kommer aldri til å glemme den gode hjelpen jeg fikk i Dombås Frich kafeteria/restaurant.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 751behnazs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
621_yvindf, Eier på Frich´s Kafeteria AS, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. august 2020

Takk! Godt med gode tilbakemeldinger! Mvh Øyvind

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020

Bestilte entrecòte med bernaisesaus. Biffen gikk ikke an å tygge (vi spyttet ut flere biter), bernaisen var varmet i micro og smakløs, men det værste var overkokte (og sikkert frosne) grønnsaker man lett kunne mose med gaflen med et lett trykk. Rett og slett elendig og smakløst til en stiv pris.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, marthel651
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
621_yvindf, Eier på Frich´s Kafeteria AS, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2020

At en av 1500 middagsgjester denne dagen ikke er fornøyd, er en for mange. Jeg beklager selvsagt om entrecoten ikke var bra, det kan skje, men bare for ordens skyld så er entercote en annen stykningsdel enn biff. Bearnaisen er ikke varmet i mikro ovn og grønnsaker vi bruker er ferske. Prisen er 219.- kroner og det skal være bra sammen hvor dyrt, eller billig mat er på en kafe. Om du ønsker kan jeg sende deg ett gavekort på nytt måltid på en av våre 9 restauranter slik at vi får rettett opp inntrykket :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Frich´s Kafeteria AS, så også på

Dombas, Dovre kommune
 
Dombas, Dovre kommune
Dombas, Dovre kommune
 

Har du vært i Frich´s Kafeteria AS? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din