“Anbefales ikke”
Anmeldelse av Frich´s Dombås

Frich´s Dombås
Vurdert som nr. 5 av 7 Restauranter i Dombas
Kjøkken: Kafé
Beskrivelse: Vi har en rikholdig meny til fornuftige priser og legger vekt på å videreføre norsk tradisjonsmat samt yte høy service. Vi har 400 sitteplasser, rask servering, eget lekerom, to stellerom for barn, heis og stort toalettanlegg med handicaptoalett. Og Gudbrandsdalens største parkeringsplass for busser og biler!
Anmeldt 4. september 2020 via mobile enheter

Dagens lapskaus besto av medisterkaker og kjøttkakerester, blandet med godt brukte(reste}grønnsaker. Dette var blandet i en brun saus, og da var det lapskaus ifølge dem....lapskaus er jo restemat uansett fikk vi til svar.
Anbefaler å finne et annet sted å spise på!

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, arnulfs2019

Anmeldt 29. august 2020 via mobile enheter

Maten er god, men prisene er for høye. Utvalget er stort. Rent og pent. Godt med parkering. Elbil-ladere for Tesla ++ rett utenfor.

2  Takk, KetilHveding
Anmeldt 26. august 2020

Stedet har svært mange gjester, tenker det kommer av stedets beliggenhet - ikke på grunn av maten. Den var langt under middelmådig.

Takk, mortencola
Anmeldt 21. august 2020 via mobile enheter

Det første som slo meg at det var forferdelig dyrt for en liten lunsj, 3 brødskiver og 2 øl ble til bakoversveis . Flere skilt om 1 meters regelen, ble ikke fulgt i det hele tatt, ingen tok grep

2  Takk, bare1raki
Anmeldt 16. august 2020 via mobile enheter

Uspiselig, usmakelig mat som var totalt overpriset. Frossengrønnsaker og tilleg i prisen for alt.
Utidig toalett.
Låke stoler.

1  Takk, roysetcecilie

Reisende som så på Frich´s Dombås, så også på

Dombas, Dovre kommune

Har du vært i Frich´s Dombås? Del dine erfaringer!