Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (10)
Filtrer anmeldelser
10 resultater
Vurdering fra reisende
1
7
2
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
1
7
2
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 10 anmeldelser
Anmeldt 11. september 2018 via mobile enheter

Dette er ei flott hytte liggende inni flott landskap. Det er fint å besøke bare som en pause etter vandring i fjell, overnatting eller bare innom. Rent og pent. Får kjøpt drikke og mat. Kjekt å ta med barna hit og se etter moskus kanskje.

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, anineo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. august 2018 via mobile enheter

Ankom Snøheim i strålende høstvær. Ble servert en tradisjonell og meget god tre-retters middag. God mat og påfyll for de som ønsket det. Dobbeltrom med køyesenger - gode madrasser. Bad / toalett på gangen. God tradisjonell norsk frokost med grovbrød, kokte egg, ost, syltetøy, kjøttpålegg, osv. Test ut den hjemmelagde elgpølsa - super!!

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, tompC7046KH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2017 via mobile enheter

Snøheim ligger ca. 15 km. fra Hjerkinn, som er en togstasjon på Dovrebanen. Derfra kan man ta skyttelbuss eller gå frem til Snøheim. Gåturen tar 3-4 timer.

Hytta er et fint utgangspunkt for turer til toppen av Snøhetta, men det er også mange andre turer og topper over 2000 meter i nærheten.

Snøheim gjenåpnet som betjent hytte i Den Norske Turistforening i 2012 etter å ha vært i Forsvarets eie. Hytta har som andre DNT-hytter enkel standard med delte toalett- og dusjfasiliteter, men rom og fellesarealer er hyggelige, spesielt de eldste delene av hytta.

Det serveres god middag og frokost, og det er også mulig å kjøpe mat og drikke hele dagen. DNT-medlemmer får rabatt, men regn uansett med å betale rundt 1000 kr. for overnatting med middag og frokost.

Dato for oppholdet: juli 2017
Takk, FlightDeck-Norway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. august 2016 via mobile enheter

Bodde på Snøheim lag med min sønn natten før vi gikk på Snøhetta. Pga at veien inn ikke tillater ordinær biltrafikk tok vi skyttelbuss fra Hjerkinn. Det fungerte kjempefint og vi fikk til og med se Moskus på veien :) Fint å overnatte på Snøheim og den gamle delen oser av historie og sjarm. Servicen i resepsjonen kunne vært mer imøtekommende, her ble vi ikke imponert. Anbefaler folk å ta turen, både til Snøheim og Snøhetta.

Dato for oppholdet: juli 2016
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Reisende_nordmann
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. desember 2015

Vært her på tur med jobben. Ankom fredag kveld via buss fra Hjertkinn vandrerhjem. Hytta er veldig stor med mange rom fra tomannsrom og oppover til sovesal. Jeg sov på tomannsrom med helt grei hyttestandard. Stor og fin matsal gjør at bordsettingen og serveringen går fort. Maten er det ingenting å si noe på. Alt smakte godt, slik det ofte gjør når man er på fjellet. Det er flere steder man kan sitte ned etter kveldsmaten, men noen av disse rommene gjøres om til sovesaler for natten. Dette gjør at det blir litt trangt på de gjenværende samlingsrommene. Når vi var der var det flott vær, noe som gjorde at vi fikk sett de fantastiske omgivelsene hytta ligger i. Siden hytta har vært i militært eie er det en del militære i området. Bortsett fra det er det bare en Moskus å se i ny og ne. Hyggelig personale er med på å gjøre opplevelsen komplett. Det er ikke mulig å kjøre frem til hytta, så man ma ta buss fra Hjertkinn vandrerhjem. Bussen går flere ganger om dagen.

Dato for oppholdet: august 2015
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, stelnor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser