Booking.com
Priceline
Agoda.com
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Anmeldt 3. juli 2020 via mobile enheter

Fjellparken ligger fint til ved elven. Litt lengre å gå til båten enn det vi var forespeilet . Vi var ikke fornøyd med hytte nr 7. Madrassene i sengene var så tynne at det følte som å ligge på gulvet . Døra inn til stua måtte vi smøre med olje for å få lukket. På badet fløt vannet ut over hele gulvet og vekk fra sluken . Det var kun varmtvann for at en person fikk dusjet. Hytta var dårlig rengjort,smuler i kjøleskap og stekeplaten var skitne. Vi forventet kanskje litt bedre standard for 1300 kr døgnet. Kommer nok ikke tilbake hit igjen

1  Takk, TorleifV
Anmeldt 12. desember 2019

Her er du midt i "smørøyet". Gangavstand til båten som tar deg inn over Gjendevann til Memurubu og Gjendebu.
Fine hytter og grei service. Hytter i alle størrelser og grei standard. Det er tross alt camping.

Dato for oppholdet: august 2019
1  Takk, Tom Arild C
Anmeldt 26. august 2019 via mobile enheter

Kjempe fin campingplass med gåavstand til foten av Besseggen og båt over til start for turen. Likte spesielt godt at det var kiosk inne ved resepsjonen hvor man kunne kjøpe enkle artikler som kanskje manglet. Ellers var det en fin restaurant med en bra meny som er perfekt å benytte seg av etter en lang og fin fjelltur. Kommer absolutt tilbake ved senere anledning. Enkel å grei parkering for bobil.

Dato for oppholdet: august 2019
2  Takk, Jeanett L
Anmeldt 25. juli 2019

Sanitetsanlegget var urent, og på damesiden var det 4 toaletter og én vask, 4 dusjer, + 5 vasker som stod individuelt. Det var trangt, og svært ofte kø siden det bare var 4 dametoaletter på hele campingplassen, som var full. Min far forteller at det var likt på herresiden også.

Det var gratis wifi, men det funket ikke.

Dato for oppholdet: juli 2019
Takk, lenepaatur
TorErikM5, Leder  på Besseggen Fjellpark Maurvangen - overnatting, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2019

Det var leit og høre. Vi har ett sanitærbygg til litt lenger inne på campingen også, som dere selvfølgelig var velkommen til og benytte.

Anmeldt 13. februar 2019

Hyttene på Maurvangen gjør jobben. Prisen ligger litt høyt, men gjenspeiler nok etterspørselen. Det var litt forbisnakk vedr. avstand til Gjende. Shuttletjenesten er regissert av Gjendesheim/båtene og ment som en tjeneste fra parkeringsplassen for deres gjester. Gjester fra Maurfangen "får lo" til å sitte på, men ma føler at man må lure seg med, selv om det ikke er noe problem. Gåavstanden er litt lenger enn man får opplyst på campingplassen, og man bør regne en god halvtime fra Maurvangen til Båten.

Dato for oppholdet: september 2018
1  Takk, Knut S