Utrolig gjestmilde, informative verter. Informasjonen om senteret og lakseproduksjon var svært god... les mer
Dette var en heilt magisk opplevelse Alt fra flinke guider til en nydelig frisk båttur ut til anlegget i Anevika! Barna fikk samtidig en grundig omvisning på senteret og engasjementet var stort. Dette er noe en hver som reiser gjennom hamarøy burde oppleve
Fantastisk å bare sette fra seg bilen i fergekøen og ta seg turen! Nydelig kaffe, god softis og nydelig utsikt 😀
Utrolig gjestmilde, informative verter.
Informasjonen om senteret og lakseproduksjon var svært god. Kaffekoppen kom i det vi var inne ved disken og vaffel ble stekt i den fargen vi ønsket.
Savner bedre informasjon, kanskje ved ferjekaien? Vi fant dette litt tilfeldig da vi hadde et par timer ledig mens vi ventet på ferje og ønsket å gå en tur.
Lærte mye mere om lakseoppdrett, syntes dette var svært spennende! Likte visningskorridoren svært godt, kunne lære i eget tempo.
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! :)
Fantastisk sted🤩 Fant det litt tilfeldig på fottur mens bilen sto i fergekøen. Fikk gratis kaffe og lærte masse interessant om fiskeoppdrett! Anbefales på det sterkeste. Neste gang skal jeg passe på å ha litt mer tid så jeg får med meg hele utstillingen🤓
Tusen takk for god tilbakemelding! :) Vi skal sørge for at kaffen også er klar til neste gang du kommer
Utrolig kult å lære om en av Norges viktigste næringer! Den teknologiske utviklingen som har skjedd i dette fagfeltet var jeg overhode ikke klar over. Og kult med gratis kaffe😂
Så fint å høre at du har lært noe nytt! Takk for besøket😊