Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Anmeldt 18. juli 2021

Veldig fint og moderne innredet cafe og meget god mat.
Vi spiste løvstek, karbonade, panini og pommes frites. Vi tullet oss inn i cafeens pledd og ungene lekte i barnekroken. Hyggelig betjening og kaffe inkludert i maten. Anbefales 😊

Dato for oppholdet: juli 2021
Takk, tanjaell82
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Dette er en perfekt stoppested for en matbit. Ifjordburgeren og et kakestykke til kaffen gjør turen videre som en drøm. Dette er et knutepunkt mellom øst og vest i Finnmark. Og steder du stopper før turen går til eller fra Nordkyn.

Dato for oppholdet: juli 2020
Takk, seaways55
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

God betjening, flott campingplass og pent interiør. Har det meste av matvarer og drikkevarer. I tillegg til dette var det nydelig natur i området og det er grønt så langt øyet kan se. Det blir et ypperlig besøk for meg.

Dato for oppholdet: juli 2020
Takk, markuslw10
Anmeldt 13. juni 2018

Min erfaring er basert på regelmessige besøk over 40 år.I starten var oppholdet noe slitsomt med felles dusj, toilett og stellekjøkken. De store hyttene er nå utbygd med separate toilet, dusj og v./k. vatn til kjøkkenkrok. Utv. store flotte terrasser, og tiltalende fasader. De gjestene som er der for dagsturer ut til den flotte vidda bør være meget godt fornøyd med en slik base. Tilsvarende kvalitet på slike plasser i Finnmark har vært mangelvare. De som velger liten hytte med eneste formål å få sove en natt bør også være godt fornøyd. Husk, vi befinner oss i et område der tilbud til de reisende stadig lukkes eller svekkes. Vi (en gruppe ivrige sportsfiskere) ser med forventing frem til den årlige turen i juli md 2018. Ulf R. Pettersen

Romtips: Lett å slappe av. Alt du trenger i din egen hytte
Dato for oppholdet: juli 2017
  • Reisetype: Reiste med venner
Takk, ulrpett
Anmeldt 23. august 2016

Vi ble møtt av en hyggelig vert, men forstod raskt at dette er et overnattingssted utenom det vanlige og med høy grad av selvbetjening. Anlegget er nedslitt, og drives primært som campingplass med hytter, samt selvbetjent bensinstasjon. Beliggenheten ved den visstnok lakseførende elva som snor seg fram i en slynge rundt campingplassen er idyllisk. Stedet ligger rett ved RV 98 og vegskillet mot Lebesby (nærmeste butikk), Kjøllefjord, Mehamn.

Om man vil ha rom, ikke hytte, er de alle å finne i sokkeletasjen på hovedbygget. Etasjen har preg av "kjeller" og var ikke oppvarmet. Felles bad og toalett av tilårskommen standard og "leirskoleaktig", men dusjkabinett av ok standard. Selve rommene var trange, men noe oppusset med gode madrasser og hodeputer.

Ingen måltider var inkludert, men storkjøkken står til disposisjon for selvbetjening. Krevende i starten, men ok etter litt tilvenning. Verten kan etter avtale og mot betaling tilberede måltider.

Dato for oppholdet: juli 2016
  • Reisetype: Reiste som et par