“Ikke godt”
Anmeldelse av Harran kro

Harran kro
Vurdert som nr. 1 av 1 Restauranter i Harran
Anmeldt 22. juni 2019

Bestilte to Middager, en kylling rett og en fiskerett. veldig små posjoner, mest potet og lite smak. Anbefales ikke.

Dato for besøk: juni 2019
Takk, Elin B

1923 av 34 anmeldelser

Anmeldt 18. mai 2019

Positiv og hyggelig betjening. Store og gode porsjoner til middag..Flotte lokaler som med fordel kan brukes til selskaper..Anbefales.

Dato for besøk: mai 2019
Takk, Rita535
Anmeldt 28. august 2018 via mobile enheter

Svært god mat, store posjoner. Fine lokaler. Kaffe/kro, kan også brukes som møterom eller selskapslokkale. Trivelig personale. Grei plass for parkering.æ

Dato for besøk: august 2018
Takk, Hurragutten
Anmeldt 7. august 2018

Ok å stoppa får å få seg ein matbit,fin beliggenheit og ok service. Kjem gjerne tilbake ved høve på ny ferietur.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Venture393326
Anmeldt 19. juli 2018 via mobile enheter

Jeg må innrømme at jeg ikke hadde de høyeste forventningene da vi gikk inn i et litt slitent lokale.
Jeg bestilte reinsdyrkarbonader og min mann kjøttkaker.
Det smakte fortreffelig av hjemmelaget mat.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Christina S

Har du vært i Harran kro? Del dine erfaringer!