Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Travelocity
Hotels.com
Orbitz.com
CheapTickets
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Anmeldelser (58)
Filtrer anmeldelser
58 resultater
Vurdering fra reisende
14
19
18
6
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
14
19
18
6
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
914 av 58 anmeldelser
Anmeldt 28. september 2018 via mobile enheter

Jeg og min kone var her med vår ene sønn i August 2013. Gikk vakker tur langs jendessjøen ene dag og over Besseggen neste dag. Nydelig frokost bufeet på Gjendesheim og 3 retter middag med å spise så mye vi ønsket av hovedretten med Elgkjøttkaker. Fin presentasjon av både mat og stedet fra de som driver stedet. Meget enkle turisthytte soverom og senger men resten var ett luksus fjellhotell verdig.

Dato for oppholdet: juni 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, GjermundK4
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. september 2018

Takk for en god og sunn frokost og ikke minst 3 retters hjemmelaget middag. Vi hadde TIPP TOPP rom som vi bestilte i desember i fjor - bonusen i år er at det var mulig å bestille billetter med Gjendebåten inn til Memrubu

Romtips: Hyggelig å ha rom som viser solnedgang eller soloppgang
Dato for oppholdet: august 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, UnniMeretheA
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2018 via mobile enheter

Fint som et utgangspunkt for Besseggen tur, meget bra middag, resten er overpriset, primitivt og lite komfort og hyggelig. Sengene forferdelige, do køer og lite hygiene. Dusj til 10 kroner i kø.. Finnes nok verre steder. Finn på noe annet. Eller bo på Beitostølen...

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 20apex14
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2017 via mobile enheter

Etter en skuffende opplevelse på Memurubu var det befriende å komme til Gjendesheim. Ble tatt hjertelig imot, fikk seng på sovesal og plass ved første bordsetting. Nydelig middag, friskt presentert av verten og ypperlig service ved bordet. Kommentar ved bordet var at dette kunne ha vært en finere restaurant i byen!

Frokosten var også bedre enn en forventer på ei turisthytte langt til fjells.

Eneste minus var at det var fryktelig varmt på sovesalen, men det kunne gjestene gjort noe med når jeg oppdaget at vinduer ikke var åpne eller døra lukket.

Gjendesheim, vi kommer tilbake!

Dato for oppholdet: juli 2017
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, 911gustavw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2017 via mobile enheter

Gjendesheim har omtrent samme standard som de andre av Turistforeningens betjente hytter. M.a.o enkel, men grei overnatting i køyer på flermannsrom, og god matservering. Midt i høysesongen på sommeren kan det være litt fullt både i sovesaler og rundt matbordet, men er man innstilt på det går det fint! Vi betalte for overnatting og fullpensjon og ble overrasket og litt skuffet over at vi da måtte betale ekstra for matpakke (pr. brødskive) Det har jeg aldri opplevd på andre av DNTs hytter.

Dato for oppholdet: juli 2017
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 772synn_ves
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser