Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (55)
Filtrer anmeldelser
55 resultater
Vurdering fra reisende
14
18
17
5
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
14
18
17
5
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 55 anmeldelser
Anmeldt 30. juli 2019 via mobile enheter

Overnattingen var altfor dyr i forhold til rom/sovesal. Det burde vært familiepriser. Lå på sovesal 10 i bredden i køyeseng uten skille mellom madrassene. Høye priser gjelder også for frokost og middag samt niste. 20 kroner brødskiven!

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Aina1975
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2019

Familien på 2 voksne og ett barn på 3 år bodde i et 4 mannsrom fra 15-17 Juli. Stedet var utrolig vakkert, og alt av mat og service var helt fint bortsett fra siste natta.. Vi la oss halv ti og ble vekket av en mann som banket på døra 23:00. Han hadde visstnok fått beskjed om ar han skulle sove på rommet vi var i, i en av overkøyene.
Det er presisert ved booking at dette KAN skje om man er 2 eller færre, så forsåvidt ok, men kl 23:00 er vel sent uten hverken beskjed eller annet, spesiellt med en sovende 3 åring på rommet.. jeg har vanskelig for å tro at dette var eneste rom med en seng ledig. Her burde de enten ha informert eller gjort leksa si og plassert han et annet sted.
Men tross ødelagt siste natt var det koselig i storslått natur. Men vil ikke anbefale dette til småbarnsfamilier.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Mammatil1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2019 via mobile enheter

Fikk gleden av å bo i telt i en uke ved Gjendevannet, rett ved Gjendesheim. Ikke bare er fjell og området rundt bra, men vertskapet og de som jobber der yter sitt ytterste for at alle til enhver tid skal føle deg både velkomen og ivaretatt.
Maten et nydelig og oppholdsarealene er prima for både familier, par, venner eller er de som reiser alene.
Et sted som trygt kan anbefales :)

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, toreirikf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2019 via mobile enheter

Vi meldte oss på blomstringstur i Jotunheimen med DNT. Vi skal overnatte 4 netter på Gjendesheim. Rommet er med køyeseng, passe størrelse på rommet. Toaletter og dusj på gangen. Vanlig norsk frokost og tre retters god middag.
Litt uvant første dagen, men man innretter seg etter forholdene. Tror oppholdet her blir veldig hyggelig.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, MonaJ519
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juni 2019 via mobile enheter

Hyggelig betjening. Nydelig mat og strålende vakre omgivelser. Ingenting mer en kan ønske seg!! Enkelt og greit men man hat alt det nødvendige og litt til. Med nærmeste tilgang til Besseggen er dette virkelig en perle

Dato for oppholdet: juni 2019
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, 580karib
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser