Morten R
  • Lol.travel
26.1 km fra Dyranut Fjellstove
Se flere hoteller i Vøringsfossen
Anmeldt 15. juli 2020

Dyranut har nydelig mat og komfortable rom midt på vidda. Vi sov 2 netter i et hyggelig rom med egen vedovn. Det var rent, praktisk og komfortabel. Kan plasseres et sted mellom hotell og turisthytte. Vi hadde helpensjon og fikk nydelig hjemmebakt brød til frokost, Velkomoponert lokal middagsmeny med både elg og fjellørret. Vakre og velsmakende desserter. Hyggelig betjening med råd til tur og fiske. Anbefales!

Takk, OsloBytheseaside
Anmeldt 17. september 2018 via mobile enheter

Med fantastisk beliggenhet er det lett å bli imponert her. Hardangervidda til alle kanter og et flott utgangspunkt for turer.
Hyggelig betjening og mat som virkelig smaker hjemmelaget gjør det til en fin opplevelse. Prøv fjellaura - den er veldig god.

Dato for oppholdet: september 2018
Takk, Adventures67
Anmeldt 17. juli 2018 via mobile enheter

Maten her er hjemmelaget og kjempegod. Dessverre var porsjonene noe små, og jeg savnet spesielt mer grønt på min fjellaure. Til den prisen som er, bør man få større porsjoner! Men ellers kjempegod mat hvor man kjente det var ekte råvarer og hjemmelaget.
Beliggenheten forsvarer prisene noe da.
Her er det potensiale for en topp opplevelse!

Dato for oppholdet: juli 2018
1  Takk, øyvind s
Anmeldt 11. september 2016 via mobile enheter

Fjellstuen ligger rett ved rv.7. Bra rom, meget god mat og svært hyggelig betjening. Steder har fin beliggenhet og er ypperlig som utgangspunkt for fjellturer. Fjellstuen egner seg godt for helgeopphold, eller overnatting på gjennomreise.

Dato for oppholdet: september 2016
1  Takk, roaldl2013
Anmeldt 5. juli 2016 via mobile enheter

Så god service og hyggelig betjening skal man lete lenge etter.

Etter noen dager i fjellet er rom med bad himmelen, og her serveres den beste fjellburgeren.

Alt er hjemmelaget, og eplejuicen må prøves! Den er fantastisk.

Vi gikk fra kinsarvik til dyranut, så det var godt at veien ligger rett ved siden av, hvor du kan ta buss til Geilo som (noen ganger) korresponderer med tog til Bergen.

Fjellstoven ligger med et vann, og har veldig fin natur rundt seg.

Her selges det både øl og hjemmelaget cider, noe høye priser, men det er så absolutt verdt det.

Etter flere dager i sovepose er oppreid seng helt fantastisk, og betjeningen står virkelig på for at man skal ha det bra!

Dato for oppholdet: juli 2016
1  Takk, Jenny S