“Middag med familien”
Anmeldelse av Smaken Av Ryfylke

Smaken Av Ryfylke
Vurdert som nr. 1 av 1 Restauranter i Hjelmeland
Prisklasse: USD 14 - USD 48
Beskrivelse: Here we will provide fantastic tasting experiences using local ingredients. Seasonal dishes, with great variety and theme weekends, are an important part of our concept. Welcome to us for a tasteful experience!
Anmeldt 21. juli 2020

Utrolig god mat på den koseligste og beste restauranten i området. Alt var nydelig fra mat til atmosfære. Vil virkelig anbefale å dra innom smaken av Ryfylke til absolutt alle.

Takk, Ingvildhellevik

Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Veldig god lokal mat servert på en delikat måte. Ikke så mange menyvalg, men de valgene de har er smakfulle og delikate. Vi var 4 personer valgte ulike retter både som forrett, hovedrett og dessert. Alle var fornøyde med maten. Smilende og imøtekommende betjening. Litt trekk for at logistikken i serveringen ikke var helt på topp. Brød til hovedretten kom etter at hovedretten stort sett var spist opp og at det ble servert en feil forrett. Allikevel totalt sett en veldig god opplevelse. Anbefales

Takk, Hikkehakke1
olskipop, Marketing på Smaken Av Ryfylke, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. juli 2020

Takk for konstruktiv tilbakemelding! Vi prøver å forbedre oss hver dag. Så bra at dere likte maten!

Anmeldt 26. juni 2020 via mobile enheter

Under vårt 2-dagers opphold i Hjelmeland, besøkte vi restauranten begge kveldene. Første kvelden fordi vi var nysgjerrige på smaken av Ryfylke, andre kvelden fordi vi hadde smakt og ønsket smake mer. Begge kveldene var svært gode opplevelser: måten vi ble ønsket velkommen på og den servicen vi fikk underveis, var upåklagelig. Her er avslappet atmosfære og fantastisk utsikt mot fjorden, men vi kom jo for å spise! Og hvilken opplevelse! Suverene smaker fra lokale produsenter tilberedt og satt sammen av en utmerket kokk, en fornøyelse både for øye og gane. Alt med begge kveldene våre var strålende, vi koste oss! De beste anbefalinger fra Eva og Tibor.

Takk, evafW9261CN
Anmeldt 12. juni 2020 via mobile enheter

Nydelig mat og hyggelig betjening, vi ankom slitene og sultene, og følte oss vel ivaretatt. Maten var veldig god og gjennomført. Smilet på bildet er autentisk.

Takk, Appelong
Anmeldt 24. mai 2020

Vi har gledet oss lenge til å besøke Smaken av Ryfylke - og det innfridde til de grader! Fantastisk god mat basert på lokale råvarer - vi er heldige som har fått denne muligheten på Hjelmeland! Kommer garantert igjen

Dato for besøk: mai 2020
Takk, tarjeia2016

Har du vært i Smaken Av Ryfylke? Del dine erfaringer!