Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Verdt turen!”
Anmeldelse av Smaken Av Ryfylke

Smaken Av Ryfylke
Vurdert som nr. 1 av 1 Restauranter i Hjelmeland
Prisklasse: USD 17 - USD 57
Beskrivelse: Here we will provide fantastic tasting experiences using local ingredients. Seasonal dishes, with great variety and theme weekends, are an important part of our concept. Welcome to us for a tasteful experience!
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Here we will provide fantastic tasting experiences using local ingredients. Seasonal dishes, with great variety and theme weekends, are an important part of our concept. Welcome to us for a tasteful experience!
Anmeldt 6. august 2020

Vi var på vei hjem til Stavanger fra Suldal bad og bestemt oss for å spise hos Smaken av Ryfylke på veien, noe som viste seg å være en strålende idê.

Vi bestilte dagens fangst og Slakterbiff. Fisken var en pannestekt torsk som var perfekt varmebehandlet og ble servert med en klassisk ertestuing der det ikke var spart på godsakene (smør/krem) samt en knasende deilig spesialbacon fra lokal produsent. Slakterbiffen holdt også høy kvalitet, mør, perfekt tilberedt (medium rare) og smakfull. Den ble servert med en "hearty" potetstappe med bearnaisesaus samt noen helt fortreffelige kantareller som var plukket oppe i skogen.

Servicen var både vennlig og profesjonell og vi fikk en god innføring i de lokale produsentene Smaken av Ryfylke samarbeider med. Stedet støtter opp om svært lokale og kortreiste kvalitetsprodusenter, noe som stjerne i min bok. Utsikten fra gamle Hjelmeland spa er som mange allerede vet, også utsøkt.

Alt i alt, vel verdt turen og anbefales også for en dagstur fra Stavanger.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 294trygves
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (19)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

812 av 19 anmeldelser

Anmeldt 21. juli 2020

Utrolig god mat på den koseligste og beste restauranten i området. Alt var nydelig fra mat til atmosfære. Vil virkelig anbefale å dra innom smaken av Ryfylke til absolutt alle.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Ingvildhellevik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Veldig god lokal mat servert på en delikat måte. Ikke så mange menyvalg, men de valgene de har er smakfulle og delikate. Vi var 4 personer valgte ulike retter både som forrett, hovedrett og dessert. Alle var fornøyde med maten. Smilende og imøtekommende betjening. Litt trekk for at logistikken i serveringen ikke var helt på topp. Brød til hovedretten kom etter at hovedretten stort sett var spist opp og at det ble servert en feil forrett. Allikevel totalt sett en veldig god opplevelse. Anbefales

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Hikkehakke1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
olskipop, Marketing på Smaken Av Ryfylke, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. juli 2020

Takk for konstruktiv tilbakemelding! Vi prøver å forbedre oss hver dag. Så bra at dere likte maten!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juni 2020 via mobile enheter

Under vårt 2-dagers opphold i Hjelmeland, besøkte vi restauranten begge kveldene. Første kvelden fordi vi var nysgjerrige på smaken av Ryfylke, andre kvelden fordi vi hadde smakt og ønsket smake mer. Begge kveldene var svært gode opplevelser: måten vi ble ønsket velkommen på og den servicen vi fikk underveis, var upåklagelig. Her er avslappet atmosfære og fantastisk utsikt mot fjorden, men vi kom jo for å spise! Og hvilken opplevelse! Suverene smaker fra lokale produsenter tilberedt og satt sammen av en utmerket kokk, en fornøyelse både for øye og gane. Alt med begge kveldene våre var strålende, vi koste oss! De beste anbefalinger fra Eva og Tibor.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, evafW9261CN
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juni 2020 via mobile enheter

Nydelig mat og hyggelig betjening, vi ankom slitene og sultene, og følte oss vel ivaretatt. Maten var veldig god og gjennomført. Smilet på bildet er autentisk.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Appelong
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Har du vært i Smaken Av Ryfylke? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din