Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Makalaust godt måltid”
Anmeldelse av Smaken Av Ryfylke

Smaken Av Ryfylke
Vurdert som nr. 1 av 1 Restauranter i Hjelmeland
Prisklasse: USD 15 - USD 51
Beskrivelse: Here we will provide fantastic tasting experiences using local ingredients. Seasonal dishes, with great variety and theme weekends, are an important part of our concept. Welcome to us for a tasteful experience!
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Here we will provide fantastic tasting experiences using local ingredients. Seasonal dishes, with great variety and theme weekends, are an important part of our concept. Welcome to us for a tasteful experience!
Anmeldt 1. august 2021 via mobile enheter

Nettopp tilbake på hytta etter et fantastisk godt måltid på restauranten.
Tre av fire i følget gikk for en 6-retter som bestod av lettstekt laks, kveite ceviche, roastbiff, dagens fangst som var stekt lange med byggryn og sandkrabbe, oksegryte med Konrads stout og til slutt en dessert med bringebærkrem og stekt hvit sjokolade. Alt var utrolig godt, selv om alle i følget ikke er like begeistret for den kalde fisken. Desto mer til undertegnede .
Drikke bestod av rabarbrasider fra Balholm, også det en utmerket anbefaling.
Sistemann i følget gikk for Slakterbiff med knutekål og, i følge han,den også makalaus god.
I tillegg var lokalene pene med utmerket utsikt over fjorden for ikke å snakke om det hyggelige personalet.
Vi kommer nok igjen

Dato for besøk: august 2021
Takk, leifinge
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ole August Schläwicke, Marketing på Smaken Av Ryfylke, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2021

Tusen takk for en så fin omtale!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (32)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

812 av 32 anmeldelser

Anmeldt 16. juni 2021 via mobile enheter

Nydelig mat, fantastisk utsikt, hyggelig personale. Anbefales! Verdens beste fiskesuppe! Alle rettene var tilberedt til perfeksjon.

Dato for besøk: mai 2021
Takk, Maps52185640937
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. mars 2021 via mobile enheter

Stakk innom for en koselig familie kveld. Dette sto så til di grader til forventningene. Startet bra med røkelakssom 1 rett, røkt svineknoke som rett nr2. Før rett nr3 som var en tartar av høylandsfe. Fantastisk 4/6 i reisefølge likte ikkje tartar, men denne var stas! Neste rett var den supre fiskesuppe til sebastian. Klasse. Neste rett var kyllingfilet, undertegnede har aldri vert borti bedre kylling, så denne må regnes som bra. Og til å avslutte måltidet en fantastisk sjokolade fondant som forsvant så altforfort fra tallerkenen som resten av rettene. Kanonbra er stikkordet. Kan ikkje vente til nestegang vi skal her.

Mvh Sondre Fosså

Dato for besøk: mars 2021
2  Takk, sondref10
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. oktober 2020 via mobile enheter

Fireretters bestående av kalvetunge, fiskesuppe, slakterbiff og tilslørte bondepiker. Alt laget fra bunnen av med nydelig tilbehør og garnityr. Alt lokalt. Veldig hyggelig servering. God drikke, lokal eplemost med forskjellige smaker. Øl fra Lervig. Anbefales. Fantastiske smaker. Kommer tilbake. Garantert.

Dato for besøk: oktober 2020
1  Takk, Odditoddi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. oktober 2020 via mobile enheter

Fantastisk god mat. Vi spiste en 4 retters meny og det var en utrolig god matopplevelse. God og hyggelig service også. Dette stedet er absolutt verd en tur til Hjelmeland.

Dato for besøk: oktober 2020
Takk, annemargrethe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Har du vært i Smaken Av Ryfylke? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.