Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Tøffeste blomsterbutikken jeg noengang har vært i!!

Magisk 🤩 Jeg hadde ikke hørt om denne butikken da vi ramla over den på vår øyhoppertur. Det er... les mer

Anmeldt 1. august 2021
Bodo2020
,
Bodø, Norge
via mobile enheter
En nesten magisk opplevelse *hjerte, hjerte*

Ingen over, ingen ved siden! Denne oasen av en butikk MÅ bare oppleves. Verdt å kjøre av E4 i... les mer

Anmeldt 25. juli 2021
AndreasJL
via mobile enheter
Les alle 34 anmeldelsene
  
Anmeldelser (34)
Filtrer anmeldelser
34 resultater
Vurdering fra reisende
33
1
0
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
33
1
0
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
914 av 34 anmeldelser
Anmeldt 17. november 2019 via mobile enheter

Tror ikke det finnes dens make i hele kongerike! I tillegg til blomster i alle tenkelige og utenkelige varianter, har Tommy et rikt utvalg av diverse interiørprodukter og Bulowlakris. Alt dette er fordelt på flere etasjer, nivå, grotter og galleri i et ombygd fjøs. Når Tommy i tillegg er en tryllekunstner i blomsterfaget, kan ikke et besøk på Etcetera bli annet enn en fantastisk opplevelse. Anbefales!

Dato for opplevelse: november 2019
Takk, Hellebor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2019

Denne blomsterbutikken anbefales på det varmeste og absolutt et "must" på Herøy.
Butikken har blomster, planter, interiør, lys, møbler, sjokolade m.m.
Det er så mye lekkert å se på og kjøpe med seg, så ha god tid.
Betjeningen er veldig hyggelig og hjelpsom.

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, Blekksopp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2019 via mobile enheter

Denne butikken er helt unik! Du kan gå rundt og rundt i timesvis, og allikevel oppdage nye ting. En skattekiste full av godsaker for alle og enhver. Må bare sees!

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, Janne K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2019 via mobile enheter

Er man på Herøy MÅ man innom denne fantastiske blomsterbutikken! husk å ha goood tid - det er mye å se på!

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, hms87
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juni 2018 via mobile enheter

Dette stedet er verdt turen uansett hvor du er langs Helgelandskysten, de som hygger seg med planter og interiør vil være i himmelen! Det bugner av all mulig slags godsaker på Etcetera.

Dato for opplevelse: juni 2018
1  Takk, 252bettinat
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser