Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
For et sted! Må oppleves!🤩

For et sted!! Det bugner av nytt og brukt, ting og tang; blomster, lys, mat og drikke... les mer

Anmeldt 3 dager siden
mal_ns2017
,
Strømmen, Norge
via mobile enheter
Et «must» En stor opplevelse, helt fantastisk!

Et helt magisk sted! 🤩😍 Vi ble helt «hektet»En utrolig oase. Spennende og kreativt. Et «must... les mer

Anmeldt 1 uke siden
Torild P
,
Stockholm, Sverige
via mobile enheter
Les alle 32 anmeldelsene
  
Anmeldelser (32)
Filtrer anmeldelser
32 resultater
Vurdering fra reisende
31
1
0
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
31
1
0
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 32 anmeldelser
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Det er sjelden en finner slike skattkammer på veien. Dette er en perle av et sted som absolutt må besøkes. Her er planter av alle slag også av de eksotiske varianter. Hit må en absolutt legge turen, verdt en avstikker selv om en ikke planlegger tur til Herøy.

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, yngvard
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. november 2019 via mobile enheter

Tror ikke det finnes dens make i hele kongerike! I tillegg til blomster i alle tenkelige og utenkelige varianter, har Tommy et rikt utvalg av diverse interiørprodukter og Bulowlakris. Alt dette er fordelt på flere etasjer, nivå, grotter og galleri i et ombygd fjøs. Når Tommy i tillegg er en tryllekunstner i blomsterfaget, kan ikke et besøk på Etcetera bli annet enn en fantastisk opplevelse. Anbefales!

Dato for opplevelse: november 2019
Takk, Hellebor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2019

Denne blomsterbutikken anbefales på det varmeste og absolutt et "must" på Herøy.
Butikken har blomster, planter, interiør, lys, møbler, sjokolade m.m.
Det er så mye lekkert å se på og kjøpe med seg, så ha god tid.
Betjeningen er veldig hyggelig og hjelpsom.

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, Blekksopp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2019 via mobile enheter

Denne butikken er helt unik! Du kan gå rundt og rundt i timesvis, og allikevel oppdage nye ting. En skattekiste full av godsaker for alle og enhver. Må bare sees!

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, Janne K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2019 via mobile enheter

Er man på Herøy MÅ man innom denne fantastiske blomsterbutikken! husk å ha goood tid - det er mye å se på!

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, hms87
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser