Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Planter, blomster og andre kruseduller

Et godt sted å komme frem til på sykkelturen. Et hagesenter helt utenom det vanlige. Mye kunst... les mer

Anmeldt 2 uker siden
grekvi
,
Bergen, Norge
via mobile enheter
Tøffeste blomsterbutikken jeg noengang har vært i!!

Magisk 🤩 Jeg hadde ikke hørt om denne butikken da vi ramla over den på vår øyhoppertur. Det er... les mer

Anmeldt 1. august 2021
Bodo2020
,
Bodø, Norge
via mobile enheter
Les alle 35 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (35)
Filtrer anmeldelser
35 resultater
Vurdering fra reisende
34
1
0
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
34
1
0
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
914 av 35 anmeldelser
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Det er sjelden en finner slike skattkammer på veien. Dette er en perle av et sted som absolutt må besøkes. Her er planter av alle slag også av de eksotiske varianter. Hit må en absolutt legge turen, verdt en avstikker selv om en ikke planlegger tur til Herøy.

Dato for opplevelse: juli 2020
3  Takk, yngvard
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. november 2019 via mobile enheter

Tror ikke det finnes dens make i hele kongerike! I tillegg til blomster i alle tenkelige og utenkelige varianter, har Tommy et rikt utvalg av diverse interiørprodukter og Bulowlakris. Alt dette er fordelt på flere etasjer, nivå, grotter og galleri i et ombygd fjøs. Når Tommy i tillegg er en tryllekunstner i blomsterfaget, kan ikke et besøk på Etcetera bli annet enn en fantastisk opplevelse. Anbefales!

Dato for opplevelse: november 2019
Takk, Hellebor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. august 2019

Denne blomsterbutikken anbefales på det varmeste og absolutt et "must" på Herøy.
Butikken har blomster, planter, interiør, lys, møbler, sjokolade m.m.
Det er så mye lekkert å se på og kjøpe med seg, så ha god tid.
Betjeningen er veldig hyggelig og hjelpsom.

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, Blekksopp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juli 2019 via mobile enheter

Denne butikken er helt unik! Du kan gå rundt og rundt i timesvis, og allikevel oppdage nye ting. En skattekiste full av godsaker for alle og enhver. Må bare sees!

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, Janne K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juli 2019 via mobile enheter

Er man på Herøy MÅ man innom denne fantastiske blomsterbutikken! husk å ha goood tid - det er mye å se på!

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, hms87
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser