Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Planter, blomster og andre kruseduller

Et godt sted å komme frem til på sykkelturen. Et hagesenter helt utenom det vanlige. Mye kunst... les mer

Anmeldt 2 uker siden
grekvi
,
Bergen, Norge
via mobile enheter
En nesten magisk opplevelse *hjerte, hjerte*

Ingen over, ingen ved siden! Denne oasen av en butikk MÅ bare oppleves. Verdt å kjøre av E4 i... les mer

Anmeldt 25. juli 2021
AndreasJL
via mobile enheter
Les alle 35 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (35)
Filtrer anmeldelser
35 resultater
Vurdering fra reisende
34
1
0
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
34
1
0
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 35 anmeldelser
Anmeldt 25. juli 2021 via mobile enheter

Ingen over, ingen ved siden! Denne oasen av en butikk MÅ bare oppleves. Verdt å kjøre av E4 i Svergie for! Er du på E6 så er det ikke noe å tenke på. Du trenger ikke være interessert i blomster eller interiør heller for å like deg her. Hele Herøy er bare helt nydelig vakker. Kaffe, brus og tiltugg finnes selvfølgelig. Og det er flere koselige plasser å sitte, både inne og ute, for å nyte kaffen, tiltugget, butikken og utsikta. Pass på å sjekk ut hele butikken når du er der. Det er garantert et rom du har gått glipp av. Julerommet feks. Morsomt at Norges, Nordens og kanskje verdens flotteste blomster- og interiørbutikk ligger på Herøy. Ta turen, du vil ikke angre!

Dato for opplevelse: juni 2021
2  Takk, AndreasJL
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. juli 2021 via mobile enheter

For et sted!! Det bugner av nytt og brukt, ting og tang; blomster, lys, mat og drikke, pyntegjenstander og møbler - her finner du alt du kan tenke deg! De har til og med et eget julerom! Vi gikk rundt og titta i hvertfall en time. Må oppleves!

Dato for opplevelse: juni 2021
Takk, mal_ns2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. juli 2021 via mobile enheter

Et helt magisk sted! Vi ble helt «hektet»En utrolig oase. Spennende og kreativt. Et «must» selv for noen som ikke er så veldig glad i blomster. En opplevelses-reise. Kan virkelig anbefales!

Dato for opplevelse: juni 2021
Takk, Torild P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. juli 2021 via mobile enheter

Blomster eller ikke blomster? Interessert i slikt eller ikke? Unødvendig spørsmål. Dette stedet er Zareptas krukke og all verdens inspirasjon. Alt mulig rart. Mye til svært lave priser som vel kun kan oppnås gjennom aktiv leting og egen import.

Dette stedet er et reisemål i seg selv. Er du i nærheten? Ikke nøl.

Dato for opplevelse: juli 2021
Takk, Thordani
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. juli 2021 via mobile enheter

Besøket her var en opplevelse! Eierens kreativitet speiles godt igjen i utstilligen av blomstene. Det er og så mye mer enn bare planter. Her må en bare innom!

Dato for opplevelse: juni 2021
Takk, sindre925
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser