“En svært huggelig opplevelse, lørdagskveld”

Grønset Skysstasjon SommerCafé og Selskap
Vurdert som nr. 1 av 1 Restauranter i Vinjeøra
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

En svært huggelig opplevelse, fantastiske lokaler i et gammelt fjøs, verdens hyggeligste bekjening, et ektepar Helga og Mark, maten var utrolig god fikk også med en musikalsk bonus, man bør bestille så man er sikker på å få plass

Takk, sveinws
helgagronset, Owner på Grønset Skysstasjon SommerCafé og Selskap, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2020

Tusen takk for fine tilbakemeldinger, Svein-w S! Skikkelig hyggelig å lese :D Nå er sommercaféen stengt for sesongen, men hvis du følger med på facebooksida vår, finner du ut når vi har arrangement utover høsten og vinteren ;) Hjertelig velkommen tilbake og ha en fortsatt fin sommer! Beste hilsen Helga & Mark

Anmeldt 13. august 2019

Vi var på tur til Aure og tenkte å ta ferga Henstad-Arasvika. Vi oppdaget at vi ville ankomme 6 min. for sent til avgangen. Akkurat idet vi konstaterte fakta så var vi i ferd med å passere GrønsetFjøset Spiseri. Jeg tråkket bremsepedalen i bunn og fikk akkurat svingt av opp oppkjørselen til kafèen. Det var lurt! Det ble et meget koselig besøk. Særdeles koselig sted, meget hyggelig betjening som absolutt ga oss svært god service. Vi skulle bare ha kaffe med någo attåt som ble ostekake og sorbet. Kommer gjerne tilbake for å spise en bedre middag ved en senere anledning. Da de har drevet bare et år ønsker jeg dem virkelig all mulig lykke og håper at alle som kjører i området kjenner sin besøkelsestid og stikker innom om så bare for en titt, men også gjerne ha såpass med tid at du tar deg tid til et måltid av et eller annet slag. Vi kommer iallfall tilbake.

Dato for besøk: august 2019
Takk, Karsten S

Så kjekt å lese, Karsten S :D Tusen takk! Beklager sein respons...! Håper du har hatt en fin sommer så langt ;) Beste hilsen Helga & Mark

Anmeldt 24. oktober 2018 via mobile enheter

Vi var en gjeng fra arbeid som hadde bestilt mat. Skuffelsen var stor, bacalaoen var smakløs og kjøttet var kokt alt for lite. Det var folk som ikke klarte å skjære i kjøttet. Den røkte svinekammen var god, men potetene var brent og grønnsakene veldig lite kokt. Dessertene var ok, men en kunne ønske at et slikt sted serverte flere hjemmelagete produktet. Det var vanskelig å finne frem i mørket på vei inn til lokalet, og to kollegaer snublet utenfor en skrent, da de ikke så hvor de skulle gå.

Dato for besøk: oktober 2018
5  Takk, Ekirsti

Hei Ekirsti! Så leit å høre! 2018 var oppstartsåret, og et år hvor vi gjorde mange erfaringer. Tilbakemeldinger som dette har vi tatt til oss, og mange justeringer er gjort i ettertid. Håper du ser innom oss igjen en annen gang ;) Ha en fortsatt god 2020-sommer :D Beste hilsen Helga & Mark

Anmeldt 8. august 2018

Tok turen til Grønsetfjøset Spiseri i duskregnet en lørdag kveld. Ble tatt i mot av et svært trivelig vertskap. Fikk servert nydelig bacalao til middag, knallgod oreokake og deilig suksessterte til dessert. Ble ordentlig godt vartet opp og hadde en fin opplevelse i fantastiske omgivelser. Her har det utvilsomt vært lagt ned MYE arbeid i oppussing og interiør. Steike bra! Mange takk!

Dato for besøk: august 2018
Takk, RonnyR641
HelGr, Owner på Grønset Skysstasjon SommerCafé og Selskap, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. september 2018

Tusen hjertelig takk for anmeldelsa di, Ronny R, og for at du valgte å bruke en smågrå lørdagskveld i fjøset ;) Hjertelig velkommen tilbake <3

Anmeldt 29. juni 2018 via mobile enheter

Her BØR du stoppe og ra ett avbrekk. Nyte et varmt måltid eller kaffe med noe godt attåt Anbefales!!!

Dato for besøk: juni 2018
1  Takk, SynnoveKS

Tusen takk for at DU stoppa, og for at du tok deg tid til å skrive om opplevelsa di :D Hjertelig velkommen tilbake <3

Har du vært i Grønset Skysstasjon SommerCafé og Selskap? Del dine erfaringer!