Mari
Anmeldelse av Brattvag Fjordhotell
1,0 av 5 boblerAnmeldt 28. juli 2020
15.1 km fra Brattvag Fjordhotell
15.5 km fra Brattvag Fjordhotell
Shower and bathroom basic  View is very nice
20.0 km fra Brattvag Fjordhotell
20.2 km fra Brattvag Fjordhotell
20.2 km fra Brattvag Fjordhotell
20.4 km fra Brattvag Fjordhotell
20.4 km fra Brattvag Fjordhotell
Se flere hoteller i Brattvåg
Anmeldt 7. juni 2019 via mobile enheter

Smakfullt innredet lobby, men det er dessverre også det eneste på plussiden, utenom tilgangen til et bra treningssenter et par kvartaler unna. Opplysningen på hjemmesiden om at alle rommene er pusset opp i senere tid kan ikke stemme. At hotellet har høy standard er en vits. Badet, med respatexplater med marmorlook og linoleumsbelegg, er utdatert for lengst, skaistoler er klamme, og hotellfølelsen er snarere en hybelhusfølelse. Det er sjenerende lytt, og dårlig ventilert. Men stuepiken skal ha ros for godt renhold hver dag! Restauranten har meget stive priser. Maten er forsåvidt ok, men koster mer enn den smaker. Uerfarent serveringspersonale, men de gjør så godt de kan. Dessverre kan jeg ikke anbefale overnatting her – bo et annet sted, hvis du kan.

Dato for oppholdet: juni 2019
1  Takk, mariean1755
Anmeldt 4. september 2018 via mobile enheter

Tok lunsjen her, bestilte en Club sandwich med pommes frittes. Fikk en stor fristende porsjon. Hjemmelaget brød, fersk
Salat, saftig kylling og bacon. Veldig god aioli. Stemningen her er lun og koselig. Vil anbefale hotellet når det gjelder maten. Har dessverre ikke hatt gleden av å overnatte her enda. Men flott spisested med greie priser.

Dato for oppholdet: september 2018
Takk, 83Kariannes
Anmeldt 7. juni 2018

Bodde her to dager i forbindelse med jobb i nærheten.
Rommet var stort, men bærte preg av at de hadde "brukt de møblene de hadde for hånd" da det ikke så veldig gjennomtenkt ut.
Badet var også stort.
Frokosten var helt OK.
Resturanten var helt OK.

Naturen rundt hotellet er fin og man hadde en fin utsikt fra hotellrommet.
Det var veldig lytt på rommet og spesielt på badet. Jeg hørte helt tydelig når det var noen på badet på rommet som lå vegg i vegg, og kunne nok også overhørt en samtale dersom de var to som bodde på rommet.
Synes de kunne påspandert noen gardiner som stenger lyset litt mer ute i disse lyse årstidene.
Sengen var til gjengjeld veldig behagelig.

Dato for oppholdet: juni 2018
1  Takk, SimenAlm
LFHNVO, Daglig leder på Brattvag Fjordhotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. juni 2018

Tusen takk for din tilbakemelding, den er viktig for oss!
Vi er glade for å høre at du hadde et fint opphold med god frokost, stort rom og fin utsikt.

Vi har ikke tidligere mottatt melding om at det er lytt på hotellet, men vi din tilbakemelding alvorlig og undersøker om der er noe vi kan gjøre for å oppgradere isolasjonen litt. Nye gardiner er allerede på plass.

Vi håper å se deg hos oss igjen, og ønsker deg hjertelig velkommen.

Anmeldt 28. juni 2017 via mobile enheter

Fint hotell som fremstår som moderne utvendig.
Rommene har dog behov for en liten modernisering. Hyggelig atmosfære og trivelig betjening.
Frokosten har det man forventer. Kommer helt sikkert tilbake hit ved en senere anledning.

Dato for oppholdet: juni 2017
Takk, 240hansm
LFHNVO, Daglig leder på Brattvag Fjordhotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. april 2018

Hei Hans M.

Tusen takk for fin tilbakemelding, det setter vi stor pris på.
Vi håper å se deg igjen ved en senere anledning, og ønsker deg hyggelige opplevelser i fremtiden.

Anmeldt 11. juni 2017 via mobile enheter

Koselig lite hotel som ligg i Kommunesenteret i Haram, Brattvåg. Et gammelt ærverdig Hotel som er nylig blitt utvidet og oppussa. Nye eigere som driv dette hotellet på en veldig fin måte. Serverer fantastisk god lokal mat. Veldig flott atmosfære, og ikke minst veldig hyggelig og serviceinnstilte betjening på hotellet. Her er veldig kort vei til Ålesund og flyplass, under en time. Veldig flotte turmuligheter å ta hvis en er interessert i vill og vakker natur. Fiske muligheter både til sjø og vann. Her kan en også nyte stillhet hvis en vil gjøre det. Her er muligheter for absolutt alle.

Dato for oppholdet: juni 2017
2  Takk, 354sveina

Hei Svein A.

Tusen takk for veldig fin tilbakemelding og anbefaling, det setter vi stor pris på.