Se gjennom høydepunkter
På gårdstunet med campingvogn.

Anmeldt 12. juli 2017
Martin T
via mobile enheter
Les alle 2 anmeldelsene

Anmeldt 12. juli 2017 via mobile enheter

Dette var en lun overraskelse. Vi kjørte bil og vogn inn på et gårdstun og ble møtt av en skikkelig bonde som presenterte seg som resepsjonen. Tunet sto åpent og vi kunne parkere hvor vi ville. Rundt hele plassen er det satt ut strømuttak så mulighetene var mange. Bonden var en omgjengelig og lun mann. Han tok med seg undertegnede med barn ut for å hente kyrne da de skulle inn for å melkes, lot oss bli med inn på fjøsstell og melking. Vi fikk kose med dyra og ble servert kroppstemperert melk før vi var ferdige. Barna kunne løpe fritt, hilse på kaniner og ellers utforske gården som seg hør og bør. Mor far og to barn kostet den nette sum av 210 kr.

Dato for opplevelse: juli 2017
1  Takk, Martin T