Overnattet på vei fra Egersund til Bergen så 2,5-åringen skulle slippe så mange timer i bil.
Vi bodde i en liten hytte med sovealkove med familiekøye. Sov kjempegodt!
Kjempesøt liten hytte med det vi trenger for en natt. Eneste minus var at det var ganske skittent. Det første jeg gjorde var å vaske alle overflater, alt vi skulle bruke av kjeler osv og skrubbet vannkokeren noe vanvittig! Neste hytteferie skal vi passe på å ta med egen vannkoker
De hadde 3 katter som datteren vår elsket å leke med, sauer hun fikk mate og kose med og kuer som gikk rett forbi stuevinduet vårt når de skulle inn for kvelden. Dette var stor stas for henne!
Dusj og toalett var felles for de som bodde der. Noe gammelt og slitt, som igjen gir et litt møkkete inntrykk.. Det skal sies at vi er godt vant til hotellstandard og ikke campingliv, så vi er veldig kresne på renhold..
Eieren var hyggelig og imøtekommende :)
Dette var en lun overraskelse. Vi kjørte bil og vogn inn på et gårdstun og ble møtt av en skikkelig bonde som presenterte seg som resepsjonen. Tunet sto åpent og vi kunne parkere hvor vi ville. Rundt hele plassen er det satt ut strømuttak så mulighetene var mange. Bonden var en omgjengelig og lun mann. Han tok med seg undertegnede med barn ut for å hente kyrne da de skulle inn for å melkes, lot oss bli med inn på fjøsstell og melking. Vi fikk kose med dyra og ble servert kroppstemperert melk før vi var ferdige. Barna kunne løpe fritt, hilse på kaniner og ellers utforske gården som seg hør og bør. Mor far og to barn kostet den nette sum av 210 kr.