Prisklasse: USD 7 - USD 28
Kjøkken: Norsk
Beskrivelse: Anlegget ligger idyllisk til på Val ved Åkerøy på Dønna. Det er en fergetur på 25 minutter fra Sandnessjøen fergeleie, og 20 minutters kjøring til Bøteriet.
Vi tilbyr også tradisjonell og god mat, en idyllisk atmosfære og flott utsikt mot hav og fjell fra Bøteriet.Det gamle Bøteriet er gjort om til et sjarmerende reiselivsanlegg med muligheter for å leie rom, leiligheter, rorbu, restaurant, båtutleie, uteservering og gjestebrygge.
Restauranten holder oppe i sommersesongen. Menyen vår består av god hjemmelaget mat, alt lages fra bunnen av. Vi tilbyr blandt annet ulike fiskeretter og kjøttretter. Vi lager også hjemmelaget karamellpudding til dessert.
Vi har 4 rom med felles inngang. To av våre rom vender mot havet og to mot fjellene. Det finnes kjøleskap, vannkoker og kaffetrakter i gangen.
Pris: 900,- for 2 personer, 750,- for enkel.
På rommene finner du: WC, Dusj, Radio, Liten sittegruppe og Handuker + handkle
6 leiligheter: med 2 soverom i hver leilighet med 2 sengeplasser på hvert soverom + dobbel sovesofa i oppholdsrom. Tilsammen 6 soveplasser i hver leilighet.
I leilighetene finner du: Stekeovn med koketopp, Kjøleskap, Oppvaskmaskin, Ulike kjøkkenredskaper, Spisebord, Soffagruppe, TV, Dusj + WC og Egen altan mot havet.
Pris: 900,- for 2 personer, 750,- for enkel.
På rommene finner du: WC, Dusj, Radio, Liten sittegruppe og Handuker + handkle