Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
eDreams
Booking.com
Priceline
Agoda.com
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Anmeldelser (43)
Filtrer anmeldelser
43 resultater
Vurdering fra reisende
14
16
9
1
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
14
16
9
1
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 43 anmeldelser
Anmeldt 7. juli 2020

Vakre utsikter og ok mat kvalitet. Og det er det fra fordeler. Dårlig kvalitet på rom - veldig gammelt, trenger generelt oppussing. Umulig å dusje uten å ha vann over alt. Lukter kloakk ra toalett. Lås på badet fungerer ikke. Svømmebaseng ok, men grunnet corona åpent bare 12-18, sauna skulle bli tilgjengelig i samme tidsrom, men temp på sauna 45 grader hele tiden, siden de slår det av for lange tidsperioder (for å spare på strøm?). Også reservert og betalt for nistepakke som ble glemt begge av dagene vi var der til tross for sprsm om det til flere ansatte. Generelt dårlig opplevelse, anbefales ikke.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Rom
    • Service
1  Takk, alvringar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juni 2020

En natt på Sirdal høyfjellshotell frister ikke til gjentakelse.
Vi ble møtt av en tom resepsjon og måtte lete etter ansatte som kunne sjekke oss inn. Det luktet kloakk på badet og følte ikke at det var rent der.
Damegarderoben til svømmebassenget og selve bassenget fremstod heller ikke innbydende. Mye feil info på nettsiden og på hotellet, men hyggelig ansatte som gjorde så bra de kunne. Føles som et hotell som trengte oppgradering på mange ting.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, 858elint
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. august 2019 via mobile enheter

Vi måtte innse at rundturen fra hytte til hytte i heiane måtte avbrytes i tide på grunn av to med dårlig helse. Vi kom oss heldigvis velberget ned igjen til bilen i Hunnedalen. Ringte og snakker med en glad og hjelpsom mann som ga oss et godt tilbud på overnatting. Hyggelige betjening som tok i mot oss og som tok godt vare på oss. Vi tok en velfortjent øl på terrassen i solen før en dusj og en svømmetur i bassenget. Badstua var også varm. Om kvelden ble det servert nydelig ørret med fantastiske smaker og god vin. Fine rom med gode senger og dyner. Vi fikk oss også en rask svømmetur før god og innholdsrik frokost. Oppsummert : perfekt døgn !

Dato for oppholdet: august 2019
2  Takk, t0rhildw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. april 2019

Høydepunktene ved et opphold her er helt klart mat & service. Rommene er rene og ordentlige, et typisk høyfjellshotell. Det legges mye arbeid i maten og den blir bedre og bedre for hvert år. I tillegg er det alltid arrangementer på huset som skaper god stemning spesielt i baren/after ski. Det arrangeres aktiviteter for barna og bassenget er alltid en slager. Personalet er blide og behjelpelige med hva det skulle være.
Videre ski-in, ski-out til trekket helt supert. Til sist er det selvsagt nydelig natur og utsikt med muligheter for tur både til fots og på ski.

Romtips: Dersom du vil ha det roligst mulig be om rom nederst i fløyen lengst borte fra resepsjonen.
Dato for oppholdet: april 2019
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, Elisabeth S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. oktober 2018

Vært her flere ganger på julebord med jobben. Greie rom men små bad. Maten var veldig bra de første årene men sist år var det ikke mer enn det måtte være. Topp underholdning i garasjen. Bartender snakket ikke norsk og vi fikk ikke betalt der, måtte sette det på rommet. Da vi skulle sjekke ut dagen etter tok det lang tid å få tak i noen for å få gjort opp

Dato for oppholdet: november 2017
Takk, Else B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Peteirik, Leder  på Sirdal Høyfjellshotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. januar 2019

Tusen takk for tilbakemeldingen!

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre oss, og setter stor pris på de spesifikke, konstruktive tilbakemeldingene.
Håper vi neste gang imøtekommer eller enda bedre overgår forventningene dine.

Mvh.
Eirik

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser