“bra burger”
Anmeldelse av Sirdal Høyfjellshotell

Sirdal Høyfjellshotell
Vurdert som nr. 1 av 1 Restauranter i Fidjeland
Prisklasse: kr 1 350 - kr 4 050
Beskrivelse: Restauranten ved Sirdal Høyfjellshotell er stedet for god mat og drikke. Restauranten har en god atmosfære, og store deler av året er her live-musikk. Bar med alle rettigheter. Hotellet har også rom for kurs, konferanse og andre arrangementer. Ved spesielle anledninger kan du også leie champagne baren! Restauranten er åpent daglig: Sommer: kl 1300-2200 Vinter: lunsj kl 1300-1600, middag kl 1900-2100
Anmeldt 13. august 2022 via mobile enheter

Veldig bra burger, men at en fatøl kan koste 159kr...den må være flydd opp med helikopter. Hyggelig betjening

Dato for besøk: august 2022
Takk, malejabe

Anmeldt 17. august 2020 via mobile enheter

Ett flott sted, alt på stell. rent og pent, dyktig personale. En god atmosfære. God mat. Her reiser jeg gjerne tilbake

Takk, josteinw489
Anmeldt 21. juli 2019 via mobile enheter

Rolig og koselig sted. Enkle og greie rom, men med noe «innestengt» lukt ved ankomst. God service og koselige, imøtekommende personalet. Veldig god mat i restauranten.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, gurhol
Anmeldt 7. september 2017 via mobile enheter

Helt gjennomsnittlig hotellstandard. Men da vi bestilte oppholdet, var det ingen som fortalte at det innendørs svømmebassenget var stengt og ute av drift. Vi hadde med badetøy og gledet oss til benytte dette. Da vi betalte for oppholdet, mente vi at prisen (1450,-kr) burde reduseres noe, var svaret negativt. For oss føltes det som svindel.

Dato for besøk: august 2017
Takk, Lasse S
Anmeldt 14. april 2017

Veldig god middag på hotellet, og hyggelige,service innstilte jenter/damer i restauranten :-) God a la carte meny, og også enkel mat for barn.

Dato for besøk: april 2017
Takk, Kai Ø

Reisende som så på Sirdal Høyfjellshotell, så også på

Vest-Agder, Sørlandet

Har du vært i Sirdal Høyfjellshotell? Del dine erfaringer!