“Nydelig mat”

Milepelen Vertshus
Vurdert som nr. 1 av 3 Restauranter i Sagstua
Kjøkken: Norsk, Internasjonalt
Anmeldt 13. juli 2024

Vi valgte ulike retter - alle var veldig fornøyde med smak og mengde mat. God service. Vært der før - kommer igjen om ikke lenge.

Dato for besøk: juli 2024
Takk, Toril A

Anmeldt 1. oktober 2021

Vi tar ofte takeaway fra kjøkkenet på Milepelen på fredager. Vi bestiller alltid en pannerusk. I dag, 1/10 21, var denne ikke bra. Altfor mye stekt med harde kanter som en skosåle og dårlig på smak. Den dårligeste vi har opplevd på ett og et halvt år, og burde ikke vært servert.
Dagens opplevelse ødelegger for et ellers bra inntrykk.

Dato for besøk: oktober 2021
Takk, arnes944
Anmeldt 4. mai 2019 via mobile enheter

Lyse rom med balkong/uteområde. Kjempefin utsikt til Sandsjøen. Nære sentrum. Sandsjøen er bare omtrent 100 meter unna hotellet og der kan man gå en fin tur:) anbefales

Dato for besøk: mai 2019
Takk, billiesofiabs
Anmeldt 6. april 2019

Hyggelig vertskap, God service, bra mat på alle fat, veldig fin atmosfære , det er også en del uteplasser.
Mvh Karin og Dagfinn

Takk, Dagfinn K
Anmeldt 2. april 2019 via mobile enheter

En veldig god atmosfære og riktig god service ved etterspørsel etter egen blanding og smak. Her kan man komme i hverdagsklær eller arbeidsklær eller pyntet og du blir tatt imot som en hjertelig gjest uansett dine ønsker

Dato for besøk: april 2019
Takk, Dan10301

Har du vært i Milepelen Vertshus? Del dine erfaringer!