JoHo68
32.0 km fra Vestnes Fjordhotell
22.6 km fra Vestnes Fjordhotell
Se flere hoteller i Helland
Anmeldt 24. november 2022 via mobile enheter

Ett fint lite hotell, ved sjøkanten i Vestnes sentrum.
Jeg valgte bevist et billig rom, i annekset. Rommet var helt greit. TVen manglet HDMI, det likte jeg dårlig.
Frokosten var helt kurant, men lite utvalg i pålegg.
Hotellet har en god beliggenhet for turer, i Møre og Romsdal.
Det går ferge til Molde, hvert 20 minutt fra Furneset.
Det er en time å kjøre til Ålesund evt. Trollstigen.
Hotellet er billigere en mange andre hotell, med lik standard.
Vestnes kommune, har mange flotte fotturer å by på, for de som liker det.
Hotellet kan anbefales.

Romtips: Husk regntøy. Høsten er båt på vestlandet.
Dato for oppholdet: september 2022
Takk, janf288
Anmeldt 21. august 2022 via mobile enheter

God hjemmelaget mat. Ikke noe fancy, bare god, hjemmelaget mat slik jeg liker det. Potetsalat, waldorfsalat, karbonader, ovnsbakt laks og karamellpudding! Alt fra buffet. Hyggelig betjening, helt greie priser. Sentralt beliggende i Vestnes. God seng. Har sovet godt 😊👍

Romtips: Gratis parkering rett utenfor døra. Gratis wifi.
Dato for oppholdet: august 2022
Takk, Fjomsa
Anmeldt 24. april 2022

Ligger mitt i Vestnes sentrum med god parkeringsmuligheter. Hotellet er vel gått ut på dato siden 19-Pil-og -Bue. Rommene var innafor men bare det, tross alt fikk en med seg snorkingen til naborommet. Heldigvis ble dette bare en natt. Frokosten var verst, trist å se en så dårlig og kortfattet frokost.

Dato for oppholdet: april 2022
Takk, John H
Anmeldt 24. juli 2021 via mobile enheter

Rent, gode senger, hyggelig rom. Smittevern meget godt ivaretatt. Nydelig frokost. Idyllisk sted. Anbefales på det varmeste Gode parkeringsmuligheter. Lett tilgjengelig hvis man skal være i Molde men ikke vil overnatte i byen. Kort fergetur

Dato for oppholdet: juni 2021
Takk, Erik L
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Vi var her med en familie på 5. Fin utsikt fra rommene, og hyggelig betjening.
Et minus er at frokosten ikke hadde så stort utvalg, og at badene ikke sto til samme standard som resten av rommene. Resepsjonen og baren stengte kl 11, så etter det ble man kastet ut av bar/resepsjonsområdet.
Ellers var rommene av grei størrelse, sengene myke, og et spesielt pluss for utsikten.

Takk, danielandreasy