Hytte 9a er skjev, brannskade og hull i gulvet på badet. Brannvarsleren er ikke godkjent. Personalet er ikke hyggelige og lite imøtekommende. Jeg kommer aldri tilbake hit. Verste ferieopplevelsen noensinne
Kjempefint område med liten standplass med fin brygge. Utleie av kano og kajakk.
Selv midt i fellesferien var det veldig rolig der.
Vi leide hytte - ikke den vi hadde bestilt men det ble da den. Kjempedeilig med eget bad og to soverom. Badet har stort behov for oppussing. Gulvet ga etter flere steder. Dusjen ser fin ut ved første øyekast og den var nok det men bør oppgraderes.
Komfyr med oppvaskmaskin innebygd under.
Tv med helt ok kanaler. Savnet Chrome cast.
Veldig lytt når naboen var "hjemme".
Men alt i alt fornøyd 😊
Skal du på familietur med barn er dette absolutt IKKE plassen å dra til. Eier og personal skulle nok helst likt at det kun var 60 åringer med baggen pakket full med alkohol som sjekket inn.
Personalet er lite hyggelig mot barna, hiver dem bort fra felles området fordi dem skal røyke og kaster bort leketøy fra fellesplass. I tillegg sitter eier beruset i fellesområdet å snakker nedlatende om gjestenes barn. ANBEFALES IKKE….
En fantastisk opplevelse❤ Hyggelig personale, hyggelige mennesker som er på campingen😊Veldig koselige hytter, fin strand med flytebrygge og stupebrett. Et lite "mimimarked" i resepsjonen. Sanitetsbyggene er rene og pene. Denne plassen er idyllisk og passer for alle aldere, mange barn og voksene i alle aldere. Dette topper alle plasser jeg har reist til. Anbefaler på det sterkeste❤☀️
Stille rolig camping gode priser. Vi leide hytte for 3 netter. Hytten var ren og ansatte er veldig hyggelig og snakker med alle. strand og gratis leie av kano og kajakk. Gode tur muligheter å bare 50 minutter unna dyreparken i Kristiansand.